Matkvalitets silikon er i ferd med å bli en ny epoke med daglige nødvendigheter

- Nov 24, 2018-

Matkvalitets silikon, et tilsynelatende ukjent navn, har blitt mer og mer populært blant mors- og barnprodukter. Som en ny type materiale som brukes på produkter som brystvorter, flasker, kopper, børsting av tenner og til og med skjeer, dens brede applikasjonsnivå og gimmickene som annonseres av ulike selgere, er utvilsomt. Hva er matkvalitet silikon? Intervjuerte eksperter fra relevante felt og utforsket dem.


Ifølge eksperter er matkvalitets silikagel et uorganisk polymerkolloidalt materiale dannet ved polykondensering av kiselsyre. Hovedkomponenten er SiO2 • nH2O. Innholdet er over 98%. Det er giftfritt og smakløst, og dets kjemiske egenskaper er stabile. I tillegg til kaustisk alkali og i tillegg til flussyre, reagerer det ikke med noe surbaseblandingssalt. Den kan tåle høye temperaturer på 220 ° C og kan brukes i mikrobølgeovn uten noen bivirkninger på menneskekroppen. Det er tryggere og sunnere enn andre materialer. For eksempel må vanlig plast bli tilsatt med en stor mengde antioksidanter, myknere, stabilisatorer, etc. som er skadelige for menneskekroppen, og plast kan forårsake at miljøhormoner utmerker og fett i kroppen under høye temperaturforhold. Akkumulert i organisasjonen. Enkelt sagt, matkvalitets silikon har sterke stabilitetsegenskaper og er mer i tråd med sunn og sikker levestandard. Faktisk er det i de vanlige folks hjem matkiselgelspor, det vanligste er pakningen som brukes i trykkkokeren for tetting, enkel å rengjøre og giftfri og ufarlig.


For tiden er matvarekvalitetssilikonprodukter hovedsakelig involvert i markedet hovedsakelig klassifisert i silikagel og silikagel av matkvalitet, men de må sertifiseres av staten Food and Drug Administration. Spedbarn og småbarnsprodukter på markedet i Kina følger generelt tre nasjonale standarder: Kina, USA og Europa. Eksperter foreslår at når du kjøper, må du vite hvilket lands standarder som er implementert, og om det er sertifisert av staten Food and Drug Administration eller et tredjeparts testing byrå for å sikre at det er ekte.


Med fremveksten av matkvalitet silikagel i utlandet har det blitt bevist sin helse- og sikkerhetsytelse, innenlandske produsenter har også begynt å erstatte de originale plastmaterialene, og brukes hovedsakelig i maternale og barnprodukter, men noen bedrifter har brukt dette materialet til deres daglige behov. I daglige nødvendigheter, slik som kopper, boller, bakervarer, dampbåter og lignende. Samtidig er det mer kompatibelt med andre materialer, og det finnes ulike kombinasjoner av materialer som keramisk silikagel og glass silikagel. Mens det er vakkert og holdbart, fremhever det også konseptet om sunn levebrød, miljømessig sanitærisering.


Eksperter sa at erstatning av konvensjonelle materialer av Bailiju matkvalitet silikagel har blitt en trend i utvikling og design av fremtidige daglige nødvendigheter. Populariteten av kullsyre livs konsepter har også ført til utvikling og oppmerksomhet av miljøvennlige materialer. I løpet av de neste årene vil matkvalitets silikon bli et vanlig materiale for daglige nødvendigheter i alle husholdninger.


Et par:Hvorfor er silikon produkter aldring? Neste:En enkel forståelse av egenskapene til silikagel