Fra silikagel klassifisering for å skille silikonprodukter

- Apr 24, 2019-

Hva er klassifiseringen av silikonprodukter?

Silikonprodukter kan klassifiseres i henhold til forskjellige egenskaper og funksjoner. I dag vil vi oppsummere noe av innholdet i silikagelprodukter:

Først klassifiseringen av silikonprodukter:

1. Støpt silikon type

Det støpte silikonproduktet blir vanligvis dannet ved å påføre et trykk på en vulkaniseringsmaskin gjennom en høgtemperaturform etter påføring av et vulkaniseringsmiddel. Det brukes mye i silikonindustrien. Brukes hovedsakelig til bare industrielt tilbehør til silikon, knapper, silikongaver, silikonhånd, silikonklokker, nøkkelposer, mobiltelefonsett, kjøkkenutstyr av silikon, silikonputer, isbrett, kakeformer og så videre. Vi lager kicthenware-produkter til over 13 år, som silikon kakeformer, silikon isbrett, silikonflaskehylser, silikonmatter osv. ...

2, ekstrudert silikon

Ekstruderingssilikonprodukter dannes ved ekstrudering av ekstrudert silikagel. Generelt er formen på ekstrudert silikagel lang, og den rørformede formen kan skjæres tilfeldig, men formen til ekstrudert silikagel har begrensninger, hovedsakelig innen medisinsk utstyr og matmaskiner. bruk.

3, flytende silikon

Det flytende silikonproduktet er sprøytestøpt av silikonsprøytestøping. Produktet er mykt og kan nå 10-40 ° C. På grunn av de myke egenskapene, er det mye brukt i simulering av menneskelige organer og medisinske silikon-brystputer. Vi er nå klare til å åpne flytende silikonprodukter, som silikon napp, silikonflaske, etc. ...

4, spesielle produkter

Spesielle silikonprodukter er basert på de kjemiske egenskapene til silikagel eller tilsetningen av noen hjelpematerialer. Spesielle silikonprodukter kan også ha høy temperaturbestandighet (opptil 330 °), matkvalitet (fullt ut i samsvar med amerikansk FDA, LFGB-standard), medisinsk kvalitet, flammehemmende kvalitet. Ved å tilsette hjelpematerialer er det også mulig å ha egenskaper som nattlys, negative ioner og misfarging.


Et par:Hvordan bruke silikonflaskehylser Neste:Silikon mold helse, miljø og hygiene vedlikehold metoder