Hvordan velge silikon kjøkkenutstyr?

- Nov 30, 2018-

Med forløpet av silikagelprosessen har en rekke silikonegummiprodukter kommet fram i våre liv. Det er flere og flere daglige nødvendigheter laget av silikon, på mange måter som kjøkkenredskaper, servise, babyprodukter, leker og så videre. Begge bruker silikon. Siden det er så mange silikonegummiprodukter i livet, tror jeg landet vil også måle det i denne forbindelse. Det må være relevante nasjonale standarder. Jeg er redd for at noen skruppelløse produsenter vil gjøre noen dårligere varer i valg av materialer og produksjon, og vi vil være oppmerksom på utvalget av silikonegummiprodukter. Her er noen tips for å kjøpe silikonekjøkken:


Som en slags husholdningsredskap er silikon kjøkkenutstyr veldig viktig. Hvis du kjøper dårligere silikon kjøkkenutstyr, er det skadelig for sikkerheten, noe som vil føre til dobbelt tap av penger og helse. Først av alt må du kjøpe det når du kjøper det. For å finne en vanlig produsent for å kjøpe, trenger du en matkvalitetssertifiseringstestrapport, eller en FDA, LFGB-sertifiseringstestrapport for råvarer. For det andre, når du kjøper, må du skille etter utførelse og materialer. Den høykvalitets glidematten er godt laget og overflaten er fargevennlig. Uniform, feilfri. Føler den delikate følelsen, du må være oppmerksom på lukten av silikon kjøkkenutstyr før det endelige kjøpet, høy kvalitet silikon kjøkkenredskaper har ingen lukt ved normal temperatur.


Sammenfattende kan silikon kjøkkenredskaper, som den nye kjæresten til kjøkkenredskapet, bli mye brukt i markedet, men noen produsenter av hensyn til interessene til noen dårligere silikon kjøkkenredskaper også inn i markedet, så når du kjøper silikonekjøkken kjøkkenutstyr, må vi nøye observere arbeidet, føler Second, smaken, og endelig se på produsentene, Ke Taili Silicone Products Factory ble etablert i 2003, så langt har Ke Taili Silicone utviklet seg til et stort industrielt selskap som integrerer design, utvikling, produksjon og salg. Fokuser på utvikling og produksjon av silikonegummiprodukter av høy kvalitet, for eksempel: silikonekjøkkenredskaper, silikoneknapper, livs silikonprodukter, silikonegaver, silikonemuffer, mobiltelefonsett og andre produkter. Har sitt eget merke.

Silicone kitchenware

Et par:Silikon mold helse, miljø og hygiene vedlikehold metoder Neste:Hvorfor er silikon produkter aldring?