Forstå kravene til prosess og materialvalg av silikonebord

- Nov 06, 2018-

Silikon servise refererer til servise brukt i produksjonen av silikon materialer. Ikke giftig, smakløs, høytemperaturbestandig, støpt med matkvalitets silikon.


Sammenlignet med keramikk, plast og metall servise, silikon servise er kompatibel med temperatur. Om maten er kald eller varm, kan den beskytte temperaturen til maten selv, redusere temperaturendringen og tapet, og sett det i en silikoneboks eller -vask i en periode. Maten kan også opprettholde sin opprinnelige temperatur og vil ikke passere den tilsvarende temperaturen til brukeren under bruk. Og selve silikonmaterialets spesielle natur er forskjellig fra andre materialer, slik at produktene som er laget av den, har fantastiske effekter. For eksempel vil de stille fylt matredskapene ikke produsere skadelige stoffer etter å ha blitt kokt ved høy temperatur. Dessuten kan servise foldes, knyttes og kan vendes om, og opptar ikke plass i lommen, og det absorberer heller ikke olje. Den har en tørkemiddelfunksjon og støper ikke og endres på grunn av langvarig lagring.


På grunn av temperaturmotstanden i silikongummi, kan den motstå temperaturer opptil 240 ° C uten deformasjon, og forårsaker ikke herding ved -40 ° C. Dette er et produktiv produkt som er meget produktivt, veldig praktisk, vi kan enkelt sette inn uten klassifisering. I mikrobølgeovnen trenger du ikke å bekymre deg for smelting, aldring og guling, og det er lett å rengjøre. Det kan brukes mindre eller uten kjemikalier. Det er veldig praktisk og praktisk, og det er egnet for bruk i livet.


I virkeligheten har vi en rekke forskjellige materialer, keramikk, plastglass og rustfritt stål, men i bruk finner vi: keramisk serviseformedesign er veldig vakker, folk føler seg veldig ved første øyekast Ok, men selve keramikken er for vanskelig , så hvis du ved et uhell berører det, vil det bli ødelagt eller ødelagt. På den tiden kan den bare kastes bort. Selv om plast servise ikke ser ut keramisk, har den blitt brukt. Venner vet at plast servise er vanskelig å rengjøre etter at den er skitten. Noen ganger er det nødvendig å gå til varmtvann og vaskemiddel. Alle vet at vaskemiddelet inneholder mer eller mindre kjemikalier, og det er ikke bra å bruke mer. Den siste tingen å si er servise av rustfritt stål. Det rustfritt stålmelet ser vakkert og slitesterkt ut, men hvis det ikke er ordentlig beskyttet, vil det lett ruste, og det er ikke tillatt å legge salt, soyasaus og eddik i lang tid. Det er heller ikke mulig å vaske med natron, blekepulver, natriumhypokloritt eller lignende. Fordi disse stoffene er sterke elektrolytter, vil de reagere elektrokjemisk med rustfritt stål, slik at følgende faktorer skal bemerkes ved valg av råmateriale og prosess:


1. Miljøbeskyttelseskrav: Silikonebordsprodukter skal overholde de tilsvarende internasjonale miljøvernkravene, for eksempel: REACH, RoHS, halogen, LFGB eller FDA;


2, krav til materialegenskaper: behovet for høyt anti-yello luktfritt brodannende middel (vulkaniseringsmiddel) eller platina-brodannende middel (platina vulkaniseringsmiddel) (i henhold til forskjellige kundekrav), høytemperaturbestandig farge masterbatch, resistent mot sekundær vulkanisering Primer (produkter inneholdende silikagel), kan passere den miljøvennlige røykede silikongummi, spesielt når du bruker silikonegummi-frigjøringsmiddel, ellers vil det ikke oppfylle kravene til matnettetesting;


3, prosesskrav: For å beskytte produktet miljøvennlig, bør alle silikonegummi serviseprodukter underkastes sekundær svovelisering i 2-4 timer under den betingelse at varmluft strømmer ved en temperatur på 180 ° C - 200 ° C, slik at som bruken av platinebryggemiddel for vulkaniseringsforming I tilfelle hvor måling kan passere LFGB eller FDA, kan sekundær vulkaniseringstiden forkortes på riktig måte.

Silicone kitchenware

Et par:En enkel forståelse av egenskapene til silikagel Neste:Enkel forståelse av egenskapene til silica gel