Daglig bruk og vedlikehold av silikon kakeform

- Apr 25, 2019-

Silikon kakeform er en slags form laget av mat silikon. Det er et slags produkt i silikonprodukter. Det brukes hovedsakelig i kjøkkenutstyr. Den kan brukes til å lage kake, pizza, brød, mousse, gele, mat, sjokolade. , pudding, fruktpai, etc.

Problemene vi må ta hensyn til når du bruker silikon kakeformen er som følger:

  • Etter første gang og hver gang, bruk varmt vann (fortynnet vaskemiddel) eller sett det i oppvaskmaskinen. Ikke bruk skurende vaskemiddel eller skum for å rengjøre. Forsikre deg om at silikon kakeformen er tørket grundig før hver bruk og før lagring.

  • Når du baker, skal silikonkakeformen åpnes på den flate bakeplaten. Ikke la formen tørke, for eksempel en seksdelt form, du har bare tre former, og de tre andre formene må fylles med vann. Ellers blir formen bakt og levetiden redusert. For å oppnå den beste bakevirkningen av det bakte produktet, kan en liten mengde anti-stick pinneolje sprayes lett på overflaten av silikonkoppen før steking.

  • Når bakingen er fullstendig, fjern hele stekebrettet fra ovnen og legg det bakte produktet på rutenettet som skal avkjøles til det er helt kaldt.

  • Silikon kakeform kan bare brukes i ovner, ovner og mikrobølgeovner, skal aldri brukes direkte på gass eller strøm, eller rett over varmeplaten eller under grillen.

  • Ikke bruk riktig kniv eller andre skarpe instrumenter på silikon kakeformen, kan ikke stresses, trekkes, voldelig

  • Silikon kakeform (på grunn av forholdet mellom statisk elektrisitet), det er lett å absorbere støv, når den ikke er i bruk på lang tid, er den best plassert i kartongen, plassert på et kjølig sted.

  • Ikke skyll med kaldt vann umiddelbart etter at ovnen er ute for å forlenge levetiden.


Et par:Introduksjon av silikon isbrett mold Neste:En ny produkt-silikon sverdformet isbrettform