Er silikon isbakke skade for folks helse

- May 13, 2019-

Er silikoniskebrettet skadet folks helse?

Sommeren er her, og det betyr at du vil tilbringe en god stund å prøve å holde seg kult. En av de raskeste måtene å avkjøle er fra innsiden: Det er ingenting som en iskold drink som reduserer temperaturen og hjelper deg å føle deg frisk på en varm dag.

Den beste måten å få den kalde drikke er med is, selvfølgelig. Kubet, barbert eller knust, is har lenge vært et ikke så hemmelig våpen for å slå varmen. Hvis du ikke har handlet for en ny iskubbrett i det siste, kan du bli overrasket over alle tilgjengelige alternativer. Frysing av vann er en ganske enkel oppgave, men det er mange forskjellige måter å få jobben på, fra tradisjonelle plastiskebrett til nye fangled silikon- og rustfritt stål-kube-produsenter.

Mange mennesker kan bekymre seg for materialet. Her anbefaler vi silikonmagasin til deg, dette materialet har sjeldne skader på folks helse. Silikon inneholder ikke noen BPA, så du er god på den forside hvis du velger silikoniskebrett som et alternativ til plast. Selv om plast er en type polymer, er silikon en fleksibel harpiks laget av silisiumdioksyd - bedre kjent som sand til den gjennomsnittlige beach junkie. Silikon iskubebakker er myke og bøyelige, og de ser ikke ut til å leke noen kjemikalier i mat eller vann ved kalde temperaturer. Mens det har vært spredte rapporter om silikongluting i matvarer ved svært høye temperaturer - tenk bakervarer og muffinsmugg - dette er ufattelig, og vil ikke påvirke isaktivitetene dine i det minste. Hvis det er BPA du er bekymret for, er silikon iskubbrett et sikrere valg enn plast.

     , isbrettet blir det beste valget for deg !

 


Et par:Fordelene med å lage mat med silikonbakeware Neste:Slik fjerner iskubber fra et skuffe enkelt