FDA EU LFGB DGCCRF Certificate Silicon Products

- Dec 05, 2019-

Fabrikken vår har en spesialisert erfaring med produsent av silikon bakebrett, silikon sjokoladeformer , silikon kjøkkenutstyr, salgsfremmende gaver og andre produkter. I henhold til forskjellige importerende land i forskjellige regioner produserer forskjellige krav til matkontaktcontainere forskjellig kvalitet og oppfyller kravene fra importerte land til silikonprodukter. Testing av matkontaktmateriell,

Matkontaktmaterialene som testes her er underlagt forskjellige teststandarder avhengig av salgslandet. som for eksempel:

Test av amerikansk matkontaktmateriell må overholde FDA, og US Food and Drug Administration (FDA) er ansvarlig for å regulere matkontaktmateriell som må testes for å sikre at matkontaktens sikkerhetsstandarder blir oppfylt. De spesifikke standardene er: USAs føderale kode, del 21, Food and Drugs (21 CFR).

EUs matkontaktmateriell testing må oppfylle kravene i EU 1935/2004 / EC. Kontrollen av EUs matkontaktmateriell er veldig streng, og produkter som eksporteres til EU må bestå den tilsvarende testsertifiseringen. Hvert materiale har forskjellige krav til teststandard, silikonprodukter må oppfylle (AP2004 5), gummi (AP2004 4), organisk belegg (AP2004 1) .

Test av tysk matkontaktmateriell må overholde LFGB. LFGB er forkortelsen av “Food, Commodity Law and Feed Law” utstedt av Tyskland i september 2005. Det er normen og kjernen i andre spesielle lover og forskrifter for mathygiene. Den tyske standarden refererer til EU-standarden, kombinert med kravene til eget land, strengere kontroll av materialer, er sensorisk testing et unikt prosjekt for LFGB.

Test av fransk matkontaktmateriell må overholde DGCCRF. Disse produktene selges til Frankrike. I tillegg til å overholde EUs forskrift (EF) nr. 1935/2004, må de også overholde lokale franske forskrifter, inkludert det franske generaldirektoratet for konkurranse, forbruk og svindel. (DGCCRF) gitt ut note 2004-64 og French Décret nr2007-766. Frankrike er medlem av Den europeiske union, så reguleringene er også tilpasset landets regelverk i henhold til EUs regelverk. På underlaget til EUs regelverk er det også franske kjennetegn. Spesielt er peroksydverdietesten i silikagelmaterialer, den totale mengden organiske flyktige stoffer (VOM) og testen av organotinforbindelser fremhevet viktigheten Frankrike legger til påvisningen av matkontaktmaterialer.

 


Et par:Fordeler med silikon askebakker Neste:En ny ordre for silikonlysdeksel av kunde