Hvitløkskreller

- Oct 31, 2019-

Hvitløkskreller

 

Det er ingen hemmelighet at hvitløk er deilig. Ikke bare tilfører det en unik smak til måltidet, men gir mange helsemessige fordeler. Noen mennesker spiser til og med hvitløk rå for å få sykmeldingene raskere.

Men uansett hvordan du bruker hvitløk, er det en ting du må gjøre først. Skrell bort den papirete huden.

Selv om peeling kan virke enkel, har huden en stygg vane å feste seg til hvitløksfedd. Det å skrelle hvitløk med neglene er tregt og smertefullt mens du klemmer feddene med flaten til kniven din bare fungerer 50% av tiden.

Enda verre er at begge disse metodene gir deg et dårlig tilfelle av "hvitløksfinger" brakt av den uunngåelige klebrig hvitløksjuicen. Vanlig såpe blir ikke kvitt lukten. Selv om du gnir hendene dine på en rustfri stålsåpe kan hjelpe, er den beste måten å unngå at hvitløksjuice kommer i kontakt med fingrene helt.

Det er der hvitløkskrellere kommer inn. Hvitløkskrellere er et billig verktøy som effektivt fjerner huden fra små til mellomstore hvitløkpartier. Mens en hvitløksskreller ikke vil kunne skrelle nok hvitløk til en restaurant, er de mer enn egnet for matlaging hjemme.

Men ikke alle hvitløkskrellere er skapt like. Mens noen er fantastiske, er andre direkte ekle. Heldigvis for deg har vi gjort det harde arbeidet med å skille de beste hvitløksskallerne fra de som rett og slett suger.

Noen av de forskjellige hvitløksskallene vi testet og vurderte

Men det krever mer enn en flott hvitløksskreller for å fjerne hvitløken effektivt. Så før jeg kommer til våre favoritt hvitløksskallere, skal jeg vise deg riktig teknikk.


Et par:Hvordan holde mat eller frukt frisk? Velge silikonstrekk lokk Neste:Kjennetegn på silikonmateriale