Hvordan lage og lagre isbiter

- Jun 17, 2019-

Hvordan lage og lagre isbiter


Hvis du er plaget av uklare isbiter eller isbiter som smaker og lukter morsomt, er det noen ting du kan gjøre for å rette opp problemet. Måten du lager isbitene dine på og hvordan du lagrer dem når de er frosne, avgjør klarhet og smak.

Rengjør isbitskuffene regelmessig . Selv om det kan være sant at ingen faktisk spiser ute av dem, får de mye håndtering av flere mennesker og må skrubbes grundig med jevne mellomrom.

Skyll isbitmagasinene dine i flere minutter for å fjerne alt vaskemiddel og vaskemiddellukt før du fyller på nytt for å lage friske isbiter.

Fyll isbitmagasinene dine med varmt vann fra springen, og sett dem umiddelbart i fryseren for å få klare isbiter med mindre tåke eller kjedelige lapper.

Overfør de nyfrosne isbitene dine umiddelbart i frysekvalitetsgjenvinnbare plastposer for å forhindre at lukt og smaker trenger inn i isbitene dine.

Bytt ut isbitene med jevne mellomrom hvis du ikke bruker dem raskt nok. Vann blir stillestående, selv når det er frossent. Legg de frosne kubene gjennom søppeltømming for å skarpe bladene trygt.

Merk plastposene slik at du vet å bruke den eldste isen først eller den nyeste isen til spesielle gjester eller fester.

Tøm og rengjør den automatiske isbitmakeren hver måned. Kast ut de gamle isbitene og la kjøleskapet lage friske som du kan glede deg over.

Tips

Lag smaksatte isbiter fra limonade eller kaffe og legg dem i drinker med samme smak, hold drikken kald uten å vanne den ned.


Et par:Hva du bør tenke på når du kjøper silikonovnssmitter Neste:Hvorfor er silikonovnshansker forskjellige fra andre typer hansker