Slik beskytter du glassflasken med silikon-ermer

- Jun 20, 2020-

Silikonhylser av høy kvalitet gir fleksibel beskyttelse, isolasjon og bedre grep for glassvannflasker for enkel transport. Ikke bekymre deg mer for at glassflaskene dine går i stykker.


Disse attraktive, fargerike ermene er perfekte for din livsfarlige livsstil, og hjelper deg med å bære drikkevarer med letthet. Ideell for den som elsker å drikke i glassflasker, men ønsker at de skal være beskyttet og med stil. Kast flasken i ryggsekken, vesken, matpakken eller kofferten. Ta det med til treningsstudioet og gjør fuktighetsgivende mens du reiser enkelt.

TFE0100A-5


Vi vet alle at det å drikke fra plastflasker ikke er bra for miljøet og ikke er så fersk og smaker og kan utvask kjemikalier. Hvis du ønsker deilig frukt& vegetabilske juice, men frykter å bryte glassflasker. TF silikonhylse har du dekket ved å gjøre flaskene dine skadelige. Ved å bruke disse gjenbrukbare ermene med glassflaskene dine, kan du føle deg fin når du ikke bidrar til søppelfyllingene.


✔ OPPTAKT: Utmerket til bruk mens du er på farten der du trenger beskyttelse for flasken din. Bruk den hver dag til treningsstudio, jobb, reise& skole.


✔ DRINK& MALTFORBEREDELSEORGANISASJON: Liker du å tilberede måltid hver uke? Lag ditt tilførte vann, juice, te, kald bryggekaffe, kombucha eller smoothies i forkant og bruk fargene for enkel identifisering.

TB2ix8IeoFWMKJjSZFvXXaenFXa_!!2108308336


Et par:Silikon kakeform - emballasje-frakt Neste:Produksjonsprosess av silikonprodukter