Slik fjerner iskubber fra et skuffe enkelt

- May 17, 2019-

Hvordan fjerne isbiter fra en skuff lett?

1. Hell kaldt vann på bunnen av skuffen. Uansett hvilken type iskubbrett du bruker, er det alltid en god idé å begynne med å kjøre litt kaldt vann over undersiden av brettet. Dette vil bidra til å bryte seglet som holder isbiter fast på brettmaterialet.

Ikke bruk varmt eller til og med varmt vann, ellers kan du smelte isen. Hold iskubebakken over vasken og løp vann fra springen over bunnen av skuffen.

Plasser en bolle eller kolander i vasken under isbiter hvis noen kommer løs og faller ut.

2. Flekk endene av brettet i motsatt retning. Vend iskubebakken over, så den er rett opp. Hold den ene enden av brettet i begge hender, og vrid forsiktig hver ende av brettet i motsatte retninger. Med en hånd, bøy skuffen bort fra deg mens du bøyer den mot deg med den andre hånden. Frigjør flexen, og vri deretter sidene i den andre retningen.

Fleksing av brettet slik som dette gjør det mulig for luft å komme inn mellom isen og brettet, som frigjør kubene fra lommene.

Hvis du har en gammel metallskuff med en spak på den, trekker du spaken for å skifte metalldelene og frigjøre isen.

3. Lick fingeren og rør en isbit for å løfte den ut. For å fjerne en enkelt isbit fra skuffen, slikk du på pekefingeren. Mens det fortsatt er vått, trykk fingeren på iskuben du vil ha. Væsken på fingeren vil fryse ved kontakt med isen og danne et bånd, så når du løfter fingeren, kommer isterningen lett å komme ut av lommen festet til fingeren.

For å få kuben av, må du bare dyppe fingeren i drinken din og la båndet smelte.

4. Damp isen i en bolle. Hvis du vil ha alt eller noe av isen fra brettet og ikke bare en enkelt kube, plasser brettet over en brettmunnet bolle. Hold brettet i en hånd og bruk den andre hånden til å dekke isen som du vil forbli i brettet, og vri brettet over slik at isen faller ut i bollen.

Hvis nødvendig, gi bunnen av skuffen et raskt slag med hånden din hvis noen av kubene fortsatt er fast.Et par:Er silikon isbakke skade for folks helse Neste:Slik bruker du Silikon Bakeware