Slik bruker du hvitløkskreller

- Dec 03, 2019-

Hvordan bruke en silikon hvitløksskreller


1. Skill hvitløk - Ta en pære hvitløk og skill den i fedd. Det er viktig at du bruker hvitløk som har blitt lagret tørr. Hvitløk fra kjøleskapet har litt fuktig hud og er vanskelig å fjerne, selv med en hvitløksskreller av god kvalitet.

2. Sett inn feddene - Plasser hvitløksfeddene i hvitløksskrellhylsen. Hvis fedd hvitløk er veldig stort, passer du kanskje bare en eller to om gangen. Hvis hvitløksfeddene er små kan du slippe unna med å skrelle tre eller fire fedd samtidig. Hvis du planlegger å skrelle flere fedd samtidig, må du forsikre deg om at de er like i størrelse for best mulig resultat.

3.Rull det! - Legg hvitløksskrelleren ned på en flat overflate og rull hvitløksskrelleren frem og tilbake, og bruk lett trykk med håndflaten. Lett trykk er et must, du vil ikke blåmerke hvitløken. Omtrent 10-20 frem og tilbake-bevegelser bør gjøre det. Du vil høre en knasende lyd når den papirete huden faller av hvitløksfedd.

4. Tilt den! - Hvis du vipper hvitløksskrelleren, skal dine hudløse hvitløksfedd gli rett ut av silikonrøret. Noen ganger kan en fedd komme ut med huden fremdeles festet, men dette bør komme av med den letteste berøringen.

5. Rens den - Hvis du ser inni hvitløksskaleren din, vil du se huden som er igjen. Rist huden ut over søppelbøtta før du skreller den neste bunken med hvitløk.

Det er viktig å merke seg at man må være forsiktig når man ruller. For mye trykk, og hvitløksfeddhuden vil blåmerke eller sprekke, og frigjøre hvitløksjuice over innsiden av rullen. Hvis dette skjer, vil huden feste seg på innsiden av silikonrøret og må skylles ut og la den tørke. En våt silikonskreller fungerer ikke bra med å fjerne hvitløkshud.

Det er også verdt å nevne at de umulig små hvitløksfeddene, den typen som er nesten for liten til å bruke, er vanskelige å skrelle selv med en topp hvitløksskreller.

Nå som du vet hvordan du bruker en hvitløksskreller, er det på tide å se nærmere på hvitløksskrelleren som økte konkurransen både når det gjelder ytelse og design.


Et par:Kjennetegn på silikonmateriale Neste:Silikonsikkerhet i retter og kokekar