Slik bruker du Silikon Bakeware

- May 10, 2019-

Slik bruker du Silikon Bakeware


Silikonbakeutstyr, i motsetning til den gammeldags metalltypen, ruster ikke. I tillegg krever det ingen smøring før bruk, noe som gjør det sunnere å bruke enn andre panner. Likevel, det vil ta litt å bli vant til hvis du er vant til å bake med metallpanner. Slik bruker du silikon bakeware:

Hopp over oljen. Maten du baker, holder deg ikke til høyteknologiske silikonpanner. Likevel, hvis oppskriften krever smøring eller blomstring av pannen, foreslår noen silikonbakkeprodusenter at du bruker olje eller mel uansett, da det kan endre smaken på ferdigvaren.

Legg til litt støtte. Den eneste ulempen med silikon bakeware er at mens den er fleksibel for å lette å fjerne bakte gjenstander, er den også litt ustabil når den er fylt med batter. Legg et kakeblad under silikonpannen for å legge til støtte, noe som også vil gjøre det lettere å fjerne fra ovnen når du er ferdig baking. Plasser støtten under silikonpannen før du fyller den med batter eller plasser den i ovnen.

 

Bruk silikonpanner hvor som helst.   Silikonbakeware kan fryses, bakt eller til og med mikrobølgeovn. I tillegg er det oppvaskmaskin trygg. I motsetning til andre panner er det ingen fare for sprengning, smelting eller andre problemer hvis du prøver å fryse eller mikrobølgeovn en panne. Bruk imidlertid ikke silikonbakeware på stovetoppen.

Se det nøye. Bake ved vanlig temperatur, men se den forsiktig i baketiden. Dette er spesielt viktig for de første gangene du bake med silikon bakeware til du får en følelse av hvordan de fungerer i din ovn. Noen elementer kan koke raskere, mens andre vil ta lengre tid enn med tradisjonelle panner. Mange bakere har lagt merke til at silikonbakehold resulterer i jevnere bakte gjenstander enn vanlige panner.

Fjern det bakte elementet. En av fordelene ved silikonbakeware er at det bakte elementet er mye lettere å fjerne fra pannen. Bare gi silikonpannen litt rist, og kaken vil glide rett ut av pannen. Ikke prøv å bruke kniver eller skarpe gjenstander for å fjerne bakevarer; Disse kan ødelegge silikonbakeholdet.

Oppbevar silikonpannene. Silikonbakeutstyr krever ingen spesiell behandling ved oppbevaring. De er ganske fleksible, og vil beholde sin form selv etter at de er bøyd for lagring.

Silikonbakeutstyr er mye enklere å bruke enn metall- eller glasspanner. Dine bakte varer er mye mindre tilbøyelige til å holde fast, og de kan overføres til fryseren eller mikrobølgeovn rett i bakervarmen.Et par:Slik fjerner iskubber fra et skuffe enkelt Neste:Hvordan lage fruktig is og kaffe is