Slik bruker du silikonpanner til bakst

- May 30, 2019-

Med vår samling av silikonformer for å lage hundekakeformer, dachshundformede bursdagskaker, potetrykk muffins og mer, har vi blitt litt av eksperten på den beste måten å bruke silikonpanner til bakervarer. Derfor har vi satt sammen disse syv tipsene for baking med silikonpanner. Disse skal hjelpe deg neste gang du trenger å lage en bursdagskake til hunden eller en valpekake.

1. BRUK COOKING SPRAY

Til å begynne med selv om silikon anses å være et ikke-stokk materiale, har vi funnet at det ikke alltid er helt sant. Det er grunnen til at før vi har bakt noen kaker til valpene våre, belegger vi alltid silikon bakeware med kokespray. Det sikrer at silikonet faktisk er uten pinne.

2. PLASSER DIN SILIKONPANE PÅ ET COOKIEBLAD

Du vil merke at silikon kakepanner er fleksible. Dette gjør dem enkle å oppbevare og senere lett for å få kaken ut av formen. Men når du heller kakedeig, kan ting bli rotete. Hvis du prøver å plukke opp en silikonpanne full av røren, er det en god sjanse for at du vil søle den over alt. Derfor anbefaler vi at du legger silikonpannene på et kakeark før du hell i røren. Dette vil gjøre det lettere å plassere pannene i ovnen, og på den andre siden lettere å ta ut når kaken er ferdig.

3. MØRKE KOLOREDE SILIKONPANER TRENGER EKSTRA TID

Det kan hende du legger merke til at når du baker kaker, brownies, maisbrød eller noe annet i silikonbakvaren din, at ting tar litt lenger tid å tilberede helt gjennom. Det er fordi hvis kakepannen din er mørkfarget, trenger den ekstra tid. Se på instruksjonene på kakeboksen eller oppskriften på hva du lager, og følg instruksjonene for mørkt bakeware. Det er vanligvis bare fem eller ti minutter til.

4. FØLG OVENTEMPERATURER SOM LISTE PÅ KAKE, MUFFIN ELLER BISKUITBlandING

Silikonpanner er trygge å bruke ved varme temperaturer. Derfor kan du bruke silikonformer i ovnen og i mikrobølgeovnen. Vi har bakt ved temperaturer opp til 375 grader, og kakebunnene holdt helt fint.

5. KJøl SILIKONKAKEPANNER ETTER BAKING

Du avkjøler det du har tilberedt i silikon bakeware akkurat slik du kjøler en kake laget i en metall- eller glasspanne. Det er veldig viktig at du legger den bakte kaken på et avkjølingsstativ slik at den kokte røren kan avkjøles helt rundt. Du trenger minst 30 til 45 minutter for en kake tilberedt i en silikonform for å avkjøle helt ned.

6. PEEL SILIKONPAN BORTE

Kanskje er dette den beste delen om matlaging med bakepanner av silikon. Når kaken din er kjølig, vipper du bare pannen og skreller den vekk fra kaken. Du kan gjøre dette avskallingen fordi silikon er fleksibelt og det bøyes lett. Hvis du har belagt pannen eller formen med kokespray, bør ingen av kaken forbli inne i pannen når du har bøyd den helt utvendig.

7. VASK I ØVRE RACK AV OPPVASKER

Her er en annen fordel med å lage mat med bakepanner av silikon - som enhver annen kakepanne kan du vaske den i oppvaskmaskinen. Vi legger alltid kakebunnene våre i toppstativet, og de kommer glitrende ut.

Det er viktig å merke seg at du aldri bør skjære en kake mens du fortsatt er i en silikonform. Mens silikon er allsidig, er det ikke ugjennomtrengelig. Vi lærte dette på den harde måten en gang etter å ha brukt hundebenekaken til å lage brownies til oss - ikke hundene. Vi bestemte oss for å servere brownies rett fra pannen. Ved å bruke bare en smørkniv kuttet vi rett gjennom bunnen av pannen. Så selv om browniesene var deilige, var det siste gang vi kunne bruke den pannen.


Et par:Fordelen med sammenligning av silikon kjøkkenutstyr og annet materiale ' Neste:Fordelen ved å bruke røde vinglass av silikon