Introduksjon av silikon isbrett mold

- Apr 26, 2019-

Introduksjon av silikon ismagasinform

Silikon-isbit er en silikon-isbitform. Isbitene kan brukes til å lage en cocktail eller en frossen drink.


Form: Formen på silikon-isbrettproduktet kan utformes i henhold til personlige tanker. Følgende fire former er vanlige: fruktform, dyre- og planteform, bokstav / tallform, piktografisk form (som firkant, sirkel, hjerteform osv.); Det er mange andre former, for eksempel bilform, tegneseriefigur, osv .; så lenge ideen er i tankene, kan produktets form fritt utformes. Den nylig populære silikonis-koppen er faktisk laget av silikon-isbiter, som kan brukes til å drikke.


Funksjoner: Silikon-isbrettprodukter er miljøvennlige og ikke-giftige, inneholder ikke giftige og farlige stoffer og oppfyller vanlige tredjeparts sertifiseringskrav (for eksempel ROHS, FDA, LFGB, etc.). Det gjeldende temperaturområdet er -40 ℃ til 230 ℃. I tillegg har den fordelene med enkel rengjøring, ingen deformasjoner, ingen klistring og lang levetid. I tillegg er silikon-isbrettet veldig mykt, så det er enkelt å brette, slik at det kan spare mye plass. Om vinteren kan silikonisen også brukes som kakeform. Den tåler høye temperaturer, så bruken av silikon-isbrett er også mye.


Utviklingsmuligheter: Silikon-isbiter er trygge og miljøvennlige, og vil ikke forurense miljøet selv i tilfelle brenning, sparing av plass, giftfri og luktfri. I tråd med moderne menneskers helsestandarder er silikonis-brett veldig populært i fremmede land. Jeg tror at utsiktene til silikon i landet vil bli bedre og bedre!


Et par:Foranderlige oppfatninger av silikon Neste:Daglig bruk og vedlikehold av silikon kakeform