Er Silikon Bakeware Oppvaskmaskin Safe?

- Aug 09, 2017-

                 

Er Silikon Bakeware Oppvaskmaskin Safe?


Silikonbakeware har økt i popularitet i mange av dagens profesjonelle og hjemmekjøkken. Ikke bare er det et fargerikt tillegg til kokekar, det er slitesterkt og brukervennlig. Silikonprodukter kan brukes på mange måter som metall-, glass- eller keramiske retter. De kan bake i ovnen ved temperaturer opptil 600 grader F, som brukes i mikrobølgeovnen for rask oppvarming og til og med rengjort i vanlige oppvaskmaskiner.

DSC04733.JPG

bruk

Ethvert stykke silikonbakeware kan plasseres i oppvaskmaskinen for enkel rengjøring. Den kan brukes på topp- eller bunnhylle for enkel rengjøring. Fordi bakeware er nonstick, er det enkelt å fjerne innholdet fra bakeware før rengjøring. Meget liten forspyling er nødvendig, men en rask skylling bør fjerne eventuell varig mat. Unngå å plassere bakeware i kontakt med skarpe redskaper, noe som kan kutte eller peke hull i silikonet under vasking.

Tips

Silikonbakeutstyr er nonstick og nonporous. Dette betyr at alt du legger inn i bakpapiret lett kan fjernes når det er avkjølt med det fleksible skallet av materialet. Fordi det er så enkelt å fjerne innholdet i bakeware, trenger det ikke å vaskes i oppvaskmaskinen etter hver bruk. I stedet kan den tørkes rent med en fuktig, såpevann og tørkes tørk for enkel rengjøring.

fordeler

Det er mange fordeler med å bruke silikon bakeware. Ikke bare er det enkelt å rengjøre for hånd eller i oppvaskmaskinen, det er mer hygienisk enn konvensjonelle matvarer. Dette skyldes at materialet er ikke-porøst og ikke-absorberende, noe som betyr at bakterier og andre organismer ikke kan trenge inn i silikonens vegger og forurense maten. Bortsett fra bruk i ovnen, kan du bruke silikonbakeware i fryseren for å lage kalde matvarer i interessante former.

advarsler

Kanskje den eneste ikke-anbefalte bruken til silikonbakeware er til matlaging over en komfyr eller åpen flamme. Før du bruker, spray alltid bakpapiret lett med et tynt lag med matlagingsspray. La maten kjøle seg i flere minutter før du prøver å fjerne den fra bakeware. Mens silikonet kan stå oppvarmet, kan det klippes med skarpe kniver eller punkteres med skarpe gafler.Et par:Silikon Kjøkkenutstyr Enhver løsningsmiddel, giftfri og smakløs Neste:Silikon kjøkkenutstyr kan brettes, du kan kna, du kan vende, det vil ikke ta opp plass