Er silikon servise trygt?

- Jul 21, 2017-

Her på TuFeng søke vi du ut alternativer til plast hvor mulig og velg produkter laget med safe, inert materialer som ikke vil lekke kjemikalier.Vi har også søke etter produkter av topp hakk design og funksjonalitet fordi vi tror på å skreddersy våre hjem med bare sikker og pålitelig materialer. Mat-gradesilikonservise vi bærer er en fantastisk og trygt alternativ til plast servise og viktigst, det er BPA-fri, blyfri PVC-fri og ftalat. Ifølge consumer talsmann Debra Lynn Dadd,«I min forskning, enll beskrivelser jeg har lest av silikongummi beskriver det som kjemisk inert og stabil, så det er usannsynlig å reagere med lekke inn mat eller outgas damp." Hun legger til at silikon "er ikke giftig for vannlevende eller jord organismer, det er ikke farlig avfall, og mens det ikke er biologisk nedbrytbart, det kan resirkuleres etter en levetid på bruk."

Nedenfor er grunnleggende fordelene av silikon:

  • Naturlig: Er en inert, gummi-aktig materiale, som er trygg, holdbare og smidig. Silikon er laget av silisium (et naturlig element i organiske materialer som sand, kvarts og rock). Silisium omdannes til silikon kombinert med oksygen, karbon og hydrogen.

  • Giftig: Fordi det er et naturlig materiale, inneholder den ikke noen giftige kjemikalier som finnes i plast som BPA, bly og ftalater. Det er også hygienisk, allergivennlige og motstandsdyktig mot bakterier. Silikon reagerer ikke mat eller drikke og produserer ikke noen hazardus røyk.

  • Rengjør: Silikon er svært enkel å rengjøre. Den trygt kan kokes å sterilisere og kan renses i oppvaskmaskinen. Visse sterk luktende matvarer kan gjennomsyre silikon, selv om dette kan lett bli avhjulpet ved koking i vann. Silikon også ikke deformere eller skade under langvarig eksponering.

  • Allsidig: Silikon tåler både varme og kalde temperaturer. Også motstandsdyktig mot alder, sollys, fuktighet og kjemikalier. Silikon har kapasitet til å jevnt distribuere varme og evnen å avkjøle umiddelbart etter oppvarmet. Svært bærbar og holdbar, kan dette lett erstatte disponibel servise. Mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin.

For alle disse grunner elsker vi silikon som materiale for trygge produkter for ditt hjem og familie.

To viktige notater:

1) vi føler ikke nok forskning har blitt gjort rundt silikon gryte å fremme den.

2) våre kommentarer ovenfor gjelder mat grade silikon servise, brystvorter og biteringer gjort av produsentene vi bærer.  Vi gå veldig dyp med hvert selskap å sikre de er anerkjente og at de gjør riktig testing.


Et par:Silikon Cup bringe estetikk samtidig, legge til en sikkerhet Neste:Silikon Mat fleksibilitet, utmerket isolasjon, komprimering