Produksjonsprosess av silikonprodukter

- Apr 15, 2020-

Silikonprodukter må gjennom mange prosesser for å fullføre seg selv. Skjæring av material-varm presse-forming-overhaling-riving-QC-emballasje osv ...


Det er forklaringer på prosessen ovenfor:


1.Kuttemateriale: kutt råmaterialet til det ferdige silikonproduktet i størrelsen på silikonproduktets lengde * bredde * tykkelse 2. legg det kuttede råmaterialet på våkne stativet i en periode, det generelle råmaterialet er generelt tillatt å stå i omtrent 8 timer (fronten og baksiden av råvarene er beskyttet av PE-film for å sikre rene materialer).


2.Hettpresseforming: Etter våkningstidspunktet legges den kuttede gummien i formen til varmpressvulkanisatoren for å varme, lufte, holde og forme.


3.overhaling: reparasjon av produktet etter det ferdige produktet, om det er skitt, om det mangler side, mangel på materialprodukt er ikke tilberedt, produktbrudd og andre ugunstige forhold, defekte produkter er valgt for plassering (mangelfulle produkter kan bare være behandlet som avfall, kan ikke brukes til sekundær bruk) for å sende kvalifiserte produkter til neste prosess


4. nedbryting: rengjør kanten på det kvalifiserte produktet


5. etter behandling: Hvis produktet trenger etterbehandling, for eksempel: overflateinjeksjon, utskrift, gravering, etc. Produktet vil bli behandlet deretter.


6.QC: Se etter detaljene om produktet, bekreft at produktet kan nå standarden til kundene.


7.pakking: de gode produktene i henhold til kundens krav til emballasje, frakt! OVER! Ovennevnte er hele produksjonsprosessen for silikonprodukter!

TFB0012A-10

Et par:Slik beskytter du glassflasken med silikon-ermer Neste:Fordeler med silikon askebakker