Silikon kake mold kan gjøre alle typer kaker

- Oct 17, 2017-

Silikonindustrien utvikling, silikon produkter på kjøkkenet er også mye brukt, for eksempel silikon kake mold, silikon kake mold er en matvare silikon råvarer laget av en høy temperatur bak silikon mold, Silicone Cake Mold er en silikagel produkter i et kjøkkenutstyr, kan brukes til å lage kaker, pizza, brød, Muth, gelé, kondisjonering av mat, sjokolade, pudding, fruktpai og så videre.

Men i bruk av silikon kake mold, fordi det kan være ukjent med silikon kake mold vil møte noen problemer, følgende forfatter for noen vanlige problemer analyse løsning.

1. Rengjør bakkebrettet, bruk ikke slipende såpe, og rengjøringselementer vil skade silikonkakeformen, i renseprosessen, suge i såpevannet for å tørke eller bruk oppvaskmaskinen er veldig trygt.

2. Mikrobølgeovner, du kan direkte sette bakervaret direkte midt i mikrobølgeovnen eller platen.

3. Kjølingstid, Silikonkake Mugg bakeplaten blir fjernet fra ovnen etter at kjøletiden er svært kort.

4. Problemet med bakplatedeformasjon, fordi det er en slags silikonprodukter, kan buet raskt tilbake til prototypen.

5. Kjølingskoking, silikonbakeform er en god kjølingskok, slik som gelé, is og frossen søtsaker.

6. I ovnen legger du bakeformen i en bakelysbakke slik at den lett kan plasseres og flyttes fra ovnen. Pass på at du smør smør jevnt på bakervarens baketid litt mer enn metallbakeplaten, et kort punkt har vært i samsvar med matlagingsinstruksjonene på oljen på chassiset for å fjerne bakepannen fra ovnen, Silikonekakeformen tillater Bakeformen som skal fjernes før bakingen er helt avkjølt. Bakebrettet tar omtrent to minutter å kjøle seg for å berøre. Når du fjerner en kake eller muffin fra en bakke, skru den opp og ned og konsentrere deg om det harde kabinettet.


Et par:Silikon Kjøkkenutstyr Ikke-giftige og smakløse, stabile kjemiske egenskaper Neste:Silikon Cup Lav-karbon Miljøvern, Ikke-giftig og smakløs,