Silikon kake mold med lett å rengjøre, langt liv

- May 19, 2017-

Med utviklingen av silikonindustrien er silikonprodukter i kjøkkenet også mye brukt, for eksempel Silikon kakeform, Silikon kake Mold er laget av matkvalitets silikon råmaterialer laget av høytemperaturbakende silikonform, silikonprodukter er silikagel Kjøkkenutstyr , kan brukes til å lage kaker, pizza, brød, mousse, gelé, kondisjonering av mat, sjokolade, pudding, fruktpai og så videre.

Bruken av Silicone Cake Mold i prosessen, på grunn av Silicone Cake Mold, kan imidlertid ikke være kjent med noen problemer, følgende forfatter for noen vanlige problemer for å analysere og svare.

1. Vask bakepannen, bruk ikke slipende såpe og skrubbe gjenstandene for å rengjøre dette. Dette vil forårsake skade på Silicone Cake Mold, i renseprosessen, fuktes i såpevann, eller bruk oppvaskmaskinen veldig trygt.

2. Mikrobølgeovn kan brukes direkte til bakervarmen direkte på midten av mikrobølgeovnen eller platen.

3. Kjølingstiden er svært kort etter at bakeplaten er fjernet fra ovnen.

4. Baking pan deformation problem, fordi det er en slags silikon produkter, kan raskt bytte tilbake til den opprinnelige formen etter bøying.

5. Kjøling Matlaging, Silikon Baking Mold er veldig bra for matlaging, som gelé, is og frossen søtsaker.

6. Bruk i ovnen, legg pannen på bakeplaten slik at den er lett å plassere og flytte fra ovnen. Sørg for jevnt å tørke smør på bakepannen for litt bakingstid litt kortere enn metallbakeplaten. Følg alltid oljen på chassiset for tilberedningsanvisning at bakepannen er fjernet fra ovnen og la den fjerne bakingen før smaksprøven er helt avkjølt. Bakeplaten tar omtrent to minutter å avkjøle før du berører. Fjern kaken eller muffinsene fra bakeplaten og skru den tilbake, konsentrere deg om å trykke på chassiset.

Sammendrag Silikonkakeformen høy temperatur, selv om den er enkel å rengjøre, lang levetid, myke og komfortable, miljøvennlige giftfrie fordeler, men i løpet av ES-silikonprodukter anbefales fabrikken å være oppmerksom på beskyttelsen av Silicone Cake Mold, slik som ikke kan bruke slitasje Såpe og skrubbe gjenstander for å rengjøre og sette skarpe ting og stekepanne sammen, noe som vil forårsake skade på Silicone Cake Mold.


Et par:Bruk og sikkerhet av Silikon Kjøkkenutstyr Neste:Silikon Kjøkkenutstyr lett å rengjøre, ikke lett å rase mikroorganismer