Silikon Cup Sleeve

- May 06, 2019-

Silikon kopphylse

Sett inn: koppen i livet er laget av glasset eller rustfritt stålmaterialet, når drikken er for varm, er hånden ikke praktisk å holde seg direkte, slik at silikonkopphylsen som er laget av den høye temperaturbestandigheten av karakteristisk, dukket opp . De europeiske og amerikanske landene har kaffekopphylse og glassmelkflaske silikonhylse.

Fordeler og egenskaper ved silikonkopphylse:

Farge: Fargene distribueres ved å legge til en viss andel fargepasta til råmaterialet. Hovedegenskaper: Den er laget av silikon råmaterialer av høy kvalitet, og materialene er i samsvar med relevant sikkerhetssertifisering (som FDA, UL, ROHS); Gjeldende temperaturområde for produktet er -40 til 230 grader Celsius, materialets varmebestandighet, kaldmotstand, oksidasjonsbestandighet, vanntett og fuktsikker, ikke-kompresjon, korrosjonsbestandighet, ripebestandighet, glidebestandighet. Produktet er mykt og trygt.

applikasjon

Silikon kopper brukes hovedsakelig i kaffekopper i Europa og USA, for eksempel kaffemuffen på Starbucks restaurant. Brukes i selskapets glass, og viser selskapets merke og styrke. Den brukes på glasset av babyprodukter for å beskytte barnet mot å bli brent når man drikker melk. Den kan også brukes i utstillinger, kommersiell markedsføring, forretningsgaver og andre næringer.

 


Et par:Slik bruker du silikonformer for kake Neste:Fordeler og ulemper ved baking med silikon