Silikon Kjøkkenutstyr Enhver løsningsmiddel, giftfri og smakløs

- Jul 17, 2017-

Nå har Silicone kjøkkenutstyr ettertraktet av motefolk, Statens administrasjon av kvalitetstilsyn, inspeksjon og karantene nylig utstedt en melding om å minne helsen til matvarer med silikonhelsebesparelser: ved gjentatt bruk av silikonprodukter i prosessen, fant at dens utseende eller fysiske ytelsesendringer bør byttes ut. Samtidig må du også være oppmerksom på å identifisere plastproduktene som silikon.

Mat silikon produkter med silisium - oksygen (Si-O) som hoved kjede struktur, kjemisk stabilitet, kan være i temperaturområdet -40 til 180 ℃ under betingelsene for gjenbruk. I de senere årene har matvarer med silikonprodukter i ulike felt blitt brukt mye, for eksempel silikoneskovle, silikonskraper, silikonform, silikonstemmermatter og så videre. Selv om silikonmaterialet er relativt trygt, men i kjøp og bruk eller det er noen bemerkelsesverdige steder.

Først av alt, bør du observere om produktet lukter. Hvis produktet har en skarp lukt, bør du være forsiktig med å kjøpe. Etterfulgt av håndstrekningsprodukter, ser Silicone Kitchenware om den gjennomsiktige strekk, som viser relativt høye kvalitetsprodukter, er i bruk, ikke er lett å fremstille liten molekylær materiale-migrasjon.

I prosessen med gjentatt bruk av silikonprodukter, fant ut at dets utseende eller fysiske egenskaper forandrer seg, slik som hevelse, misfarging, overflate klissete, økt hardhet, redusert fleksibilitet, denne gangen bør erstattes. På grunn av endring påvirker ikke bare ytelsen, og lettere nedbrytes for å produsere små molekyler, små molekyler lettere å migrere til mat, noe som resulterer i kvalitets- og sikkerhetsrisiko.

Ikke bare eksperter sier at silikon er næringsrik, silikagel er ikke løselig i vann og noe løsningsmiddel, giftfri og smakløst, og kjemisk stabilitet. Det vanligste hjemmet er trykkkokeren for tetting av pakningen, er matkvalitets silikon. Lett å rengjøre, ikke lett å avle mikroorganismer, men det er best å ikke bruke mer enn 3500 timer.

På grunn av den dyrere silikonputen, utelukker Silicon Kitchenware imidlertid ikke den ulovlige virksomheten med PVC (også kjent som PVC eller plast) som erstatter. Matkvalitet silikonpute pris er relativt høy, som noen få dollar på butikken for å selge, er det mulig å gjøre plast. Plast selv er ustabilt, og i prosesseringsprosessen vil det benyttes en lignende mykner og annen injeksjon, i tilfelle av høy temperatur, disse tilsetningsstoffene er lett volatile ut av skade på menneskers helse.

Plast- og silikagel er forskjellige, det første valget å kjøpe et pålitelig merke, du kan også identifisere fra følgende aspekter:

Farge: dampmatten silikon materiale er vanligvis valgt spiselig klasse silikagel, silikon er delt inn i industri og mat klasse og resirkulering av plast, forbrukere er for billige å håndtere produkter må være forsiktig. Silikonfarge er naturlig hvit, ikke den typen hvit, Silikon Kjøkkenutstyr hvis fargen er spesielt lys hvit, bør du være forsiktig med ikke plastprodukter, eller legg til noen slags tilsetningsstoffer for å bleking. Hvis det er et fargeprodukt, er det vanskelig å skille mellom.

Smak: Plast silikonpute for å få en veldig sterk plastsmake, må du ikke bruke hvis du opplever en slik situasjon. Den virkelige silikonmaterialet er ingen smak, i lav temperatur -60 ° C, høy temperatur 180 ° bruk er trygt.


Et par:Silikon Mat fleksibilitet, isolasjon, komprimering Neste:Er Silikon Bakeware Oppvaskmaskin Safe?