Silikon kjøkkenutstyr kan brettes, du kan kna, du kan vende, det vil ikke ta opp plass

- Oct 27, 2017-

Silikon kjøkkenutstyr i forhold til keramiske, plast, metall servise, silikon kjøkkenutstyr redskaper og temperaturen kan være harmoniske. Enten det er kald mat eller varmt, kan du beskytte temperaturen i maten selv, redusere mat temperaturendringer og tap, silikon Kitchenwareware kokeutstyr kan holde opprinnelige temperaturen i maten, i bruk ikke passere tilsvarende temperaturen til den bruker den

Silikon Kitchenwareware kan foldes, du kan kna, du kan vende, det vil ikke ta opp plass, vil ikke absorbere oljen. Selv har en dehumidification effekt, ikke på grunn av langsiktig lagring moldy og kvalitative endring.

Silikon Kitchenwarewareware lett å feilfri, du kan bruke mindre eller aften bruk den kjemiske som inneholder rengjøringsmiddel, praktisk er veldig sterk, det er egnet for bruk i livet. Som kjennetegner silikon temperatur, tåler temperaturen på 240 ℃ uten deformasjon, produserer ikke-40 ℃ herding fenomen, så dette er en flergrenede produkt. Vi kan ikke klassifisere tilfeldig i mikrobølgeovn i, bekymre deg ikke om fremveksten av smelter og aldring og gulfarging fenomen.

Silikon materiale selv med andre materialer er ikke det samme som spesifisitet, slik at produktene er produsert av det har fantastiske fantastiske Bruk effekt. For eksempel gulvet stillheten av mat containere, etter høy temperatur matlaging, det vil ikke produsere skadelige stoffer, du kan være trygg på at bruk.

Silikon Kitchenwareware kjøkkenutstyr prosesseringsanlegg for å opprette en naturlig og fargerike og Human design silikon produktene, designere og den perfekte blandingen av farge og kreativitet i kjøkken husholdningsartikler til det store antallet forbrukere til bringe mer komfortabel, mer fargerik høy kvalitet hjem liv!

Silikon har en miljøvennlig fargevalg. Livet behov enklere hoppe elementer, og fargen har blitt en ny kilde til inspirasjon - naturlige fargerike farger, slik at den hvor silikon produktene er fylt med moro av livet. Vil gjøre kjøkkenet full av varme atmosfære, slik at piknik og natur rimelig, eller vil gjøre familieliv er full av morsomme? Sette på silikon servise, legge til noen fargerike farge

Disse silikon kjøkkenutstyr kjøkkenutstyr tabellen som den beste plattformen, markere ikke bare konseptet hjem, men også med en mer særpreget farge vise naturlig, miljøvennlig, friske, fargerike - frisk frukt og grønnsaker og servise integrasjon, å formidle et menneske og natur harmonisk sameksistens av humanistisk ideer. Se disse produktene, første gang vil bli tiltrukket av disse fargerike silikon materiale, som er en kreativ grønne silikon - moderne liv apparater må være trygg, silica gel i livet er ikke veldig rart, de fleste av babyen smokker er laget av silikon. Er en svært aktiv adsorbent materiale, den viktigste ingrediensen er silika, ikke-giftig, smakløst, fleksibilitet er også veldig bra, mange år siden å bli «smokk» beste materialet, mens uløselig i vann og alle andre løsemiddel, kjemisk stabilitet, i tillegg til sterk lut og flussyre reagerer ikke med materiale, disse funksjonene gjør det et moderne liv forsyninger helt miljøvennlig foretrukket materiale.


Et par:Er Silikon Bakeware Oppvaskmaskin Safe? Neste:Silikon Cup bringe estetikk samtidig, legge til en sikkerhet