Silikon Kjøkkenutstyr Høy Sikkerhet

- May 19, 2017-

Siden sikkerheten til silikagel er høy, leverer stadig flere kjøkkenmøbler silikon, de er ikke bare fargerike, men også miljøvennlige og trygge. Den første fasen av den 110. Canton Fair, Ningbo-bedriftene, viser sine silikonekjøkkenprodukter: foldekopper, kan suge bordskålen, tegneserie lunsj bokser, samt skrue neglestopp, Isolerte hansker, Silicone Kitchenware spedbarn og ung munnlomme. .. .. de er alle laget av silikon.

Insiders sa at silikon kjøkkenredskaper som en ny type kjøkkenredskaper, med et mykt, ikke-skadelig non-stick belegg, og andre fordeler, og vakre stil mote, lett å bære. Sammenlignet med plast servise er ikke varme, kan silikonekjøkken tåle 200 ℃ høy temperatur og kan opprettholde den opprinnelige form. For tiden har silikonekjøkkenet vært Europa og USA og andre utviklede land, Silicon Kitchenware forbrukere velkommen, med brede markedsutsikter.

Eksperter spår at silikonforsyninger er den fremtidige bruken av kjøkkenapparatutviklingene, som vil innebære en stor andel av markedet. Men i Canton Fair-siden, Silicon Kitchenware, er det en kjøper også uttrykt sin bekymring, sa han at når markedet er større, vil det uunngåelig være en ganske blandet situasjon, som er mange leverandører og publikum er bekymret for.

Hvordan kan vi sikre sikkerheten til råvarer i markedet? Sør-Kina Universitetet for Teknologi School of Materials Science and Engineering har studert polymer materialer eksperter sa, bør være silikon kjøkkenutstyr kilden til råvarer, Silikon Kjøkkenutstyr sammensetning og prosess egenskaper og nøkkel lenker og annen streng kontroll. Slik som den nåværende eksporten av Japans silikon kjøkkenredskaper er streng prøvetaking test, som har tungmetaller, fri fenol, fri formaldehyd, etc., Silikon Kjøkkenutstyr inkludert mer enn 10 sikkerhet og helse indikatorer. "Vær oppmerksom på rå og hjelpemateriale anskaffelse og bruk, Silikonekjøkkenutstyr, ny produktdesign og testing, produksjonsprosesskontroll, eksportverifiseringstesting og kvalitet og sikkerhet og andre koblinger for å sikre sikkerheten til silikonebordskvalitet for å møte de relevante krav til å fremme hele bransjen for å oppnå sunn, utvikling av. "


Et par:Silikon hansken har utmerket Peel styrke, bære motstand Neste:Silikon kopp giftig og smakløst, sunne og miljøvennlige