Silikon Kjøkkenutstyr Høy temperatur, myk, antifouling

- Jun 27, 2017-

Silikonekjøkken er et silikonbasert produkt ved hjelp av matkvalitets silikon som råmateriale, gjennom støping eller innkapsling med produksjon av produkter som brukes i kjøkkenbaking, matlaging, blanding, produksjon, conditionering, ingredienser, moduleringsverktøy og redskaper generelt gjennom maskinvare, plast og annet materiale i kjøkkenet ved ombyggingen av en ny type kjøkkenredskaper, med sin unike miljøvern, kjemisk stabilitet, høy temperatur, myk, antifouling, Dip og annen overlegen ytelse, i de mange delene kjøkkenutstyr står ut.

Silikon eggring

Materiale: silikonetemperatur i matvare -40-220.

Bruk: Plasseres direkte i stikkbunnen av pannen, lim inn, og deretter under oljen, og deretter omelett.

Fire hulls ishockey mold

Dette produktet er laget av matkvalitet silikon, trygt, trygg, praktisk, kan frosses ishockey med utmerket vin effekt; kan også brukes til hjemmelaget lollipop, sjokolade.

Super søt helloKITTY hode isform is gitter is gitter kreativ mold

KITTYY formen på kattens hode, du kan selv gjøre det! Soling, se isbiter, og så videre. La oss få en kopp krystallklar og kjølig drikke, og vær så komfortabel. I saften. Coke. Kaffe eller alkohol som smelter, føler gangen den fantastiske det! Mold kan også brukes til å lage gelépudding.

Hageversjon av kakeform

Sikker og smakløs, med overlegen stabilitet og termisk ledningsevne, temperaturområde -60-220 ° C, mens duktiliteten er super, enkel å rengjøre, lett å lagre.

Rosa KITTY silikon mold

Varmebestandig, holdbar mattekst silikon temperatur -40 ℃ - 220 ℃, modellering roman, myk tekstur, lett stripping, lett å rengjøre, gjenbruk, trygg og hygienisk, kan brukes til å lage pudding, kake, Silicone Kitchenware sjokolade, mousse, gelé, fruktpai og så videre.

Isolasjonsklemme

Mer praktisk og praktisk fra mikrobølgeovnen, dampboks for å ta varme retter, for å ta høyverdig silikon av matkvalitet laget av tykt materiale, lys farge, fleksibilitet og sterk, lett å trekke av deformasjon. Den overordnede formen på ergonomisk design, mer omfattende og effektiv beskyttelse av begge hender, glatt overflateutforming samtidig uten å miste motefølelsen av enkelhet.

Cup coasters

100% vanntett silikon coasters, produktet er mykt, ikke redd for å falle. Føler seg komfortabel og myk. Vask med vann eller børste, du kan vaske, veldig praktisk. Arbeid solid: ikke lett å deformere, anti-aldring. Har utmerket motstand mot høy temperatur og lav temperatur stabilitet, Silicone Kjøkkenutstyr lav temperatur -40 grader, høy temperatur 230 grader.

Farge Snack Seal Clamp Plastpose Belt Tie

Silikonemateriale, giftfri miljøvern, god duktilitet, forsiktig pumping, tett buntet, friske langsiktige, interessante tider, du kan bestille matposen, du kan også fikse den rotete ledningen og så videre.

Silikone tape-folding bolle folding boks

Høy kvalitet silikon materiale, høy temperatur, kan du bruke kokende vann desinfeksjon;

Temperaturområde: 250 ℃ -50 ℃ "

Trykk forsiktig en kan suge koppen for å forsegle effekten av bevaring; lyse farger, myk og sterk, lett å godta og bruke, lett matstripping, kan brukes i kjøleskap, mikrobølgeovner og ovner.

Kan brukes som oppbevaringsbeholder for å holde frukt og grønnsaker eller ingredienser, kan også brukes til å lage et utvalg av matmarkeder, veldig enkel og praktisk, enkel å bruke, Silikon Kjøkkenutstyr, vakkert og sjenerøst, familieliv, god assistent.

Silikoneskopskovle uten pinne panneskive Kinesisk pottespatel høy temperatur helsespatel

Miljøvern, bruk av det andre elementet av jordens silisiummateriale, silisium og sand, kvartsammensetning av det samme som tilhører det naturlige materialet, inneholder ikke giftige stoffer, tungmetaller og kreftfremkallende stoffer, vann, olje, varme, lett å rengjøre , Pottens overflate av suppen en skraping og netto.

Ønsker du å gjøre kjøkkenet fullt av varm atmosfære, Silikon Kjøkkenutstyr, slik at piknik og natur er rimelig, eller ønsker å gjøre familielivet fullt av moro? Kan ønske å bytte ut en servise, legge til noen fargerike farger. Dette kjøkkenet utnytter bordet som den beste skjermplattformen, bare markere konseptet hjemme, men også med en mer karakteristisk farge for å vise det naturlige, miljøvennlige, sunne, fargerike - friske frukt og grønnsaker og grønnsaker sammen for å formidle den menneskelige ideen om harmonisk sameksistens mellom menneske og natur. Se disse produktene, den første tiden vil bli tiltrukket av dette fargerike silikonmaterialet, som er en kreativ grønn silikon - moderne livsapparater må være trygge, silikagel i livet er ikke så rart, det meste av babyfaceren er laget av silikon. Silikon er et svært aktivt adsorbentmateriale, hovedbestanddelen er silisiumoksyd, giftfri, smaksom, fleksibilitet er også veldig bra, for mange år siden å bli "babypacifier" det beste materialet, mens det er uoppløselig i vann og noe annet løsningsmiddel, kjemisk stabilitet , i tillegg til sterk alkali- og flussyre ikke reagerer med noe materiale, gjør disse funksjonene det til et moderne livsforsyning, helt miljøvennlig, foretrukket materiale.


Et par:Silikonfremmende gaver Termisk stabilitet, kald motstand Neste:Silikonematte Kjemisk stabilitet og mekaniske egenskaper