Silikon Kjøkkenutstyr Ikke-giftige og smakløse, stabile kjemiske egenskaper

- Jun 16, 2017-

Silikon Kjøkkenutstyr har utmerket miljøytelse, og er den mest myke av alle kjøkkenredskaper som har en god dråpeevne, som mange familier kan være for barn eller hender og føtter, er ikke lett å bruke de eldre på stedet, så Mange kjøkkenredskaper har gradvis begynt å innovere, og for lenge siden ble det eliminert noen av kjøkkenredskapene, slik som tre, keramikk til nå gradvis av noen av maskinene og teknologien for å lage en rekke utsøkte farger, Materiale av kjøkkenutstyret merkelig, selvfølgelig, silikon produkter fabrikken er ikke noe unntak, dette også gjort mange kreative produkter!

Med konkurransen i disse årene, nær konkurranse, legger mange materialprodusenter oppmerksomhet til produktinnovasjon, teknologi og andre problemer, for lave produkter ved hjelp av tekniske forbedringer, innovasjon for de opprinnelige produktendringene, og Kinas Silicone Kitchenwareware Manufacturing Business for kjøkkenutstyrene dette produksjonsproduktet er også en betydelig økning de siste årene, utviklingen av mange produsenter av silikonprodukter til kjøkkenutstyr, daglige nødvendigheter, smykker og så videre, så i teknologi, produksjon og innovasjon. Har en veldig moden opplevelse , så nå Silikon Kjøkkenutstyr redskaper og kan være opp til tusenvis av år med keramikk, tre og andre materialer par.

Nevn silikon, hva vil du tenke på? Vanlige produkter i dagliglivet er silikon nøkler, silikonnippler, faktisk er det en rekke bruksområder;

Nylig har Japan et drikkemerke for å takke drinkerens støtte til skuespillerens silikonlepper for gaven, omdømmet til å si: la deg med den berømte bildeskuespilleren "en pro-aromatisk"! Silikone falske lepper satt i drikkeflasken munnen, hver drink, er som i den andre "lek kyss". Kan være på grunn av den myke tekstur, gir alltid en hemmelig eller duftende følelse.

Faktisk har det et bredere spekter av bruksområder i markedet, ikke-giftige og smakløse, myke og fuktige egenskaper forandrer sitt massebilde - de fleste kan gjøres til kjøkkenredskaper eller daglige nødvendigheter, slik at folk nær den "dydige"

Silikon, alias Silikongummi, er et svært aktivt adsorpsjonsmateriale, uoppløselig i vann og noe løsningsmiddel, ikke-giftig og smakløs, kjemisk stabilitet, høy adsorpsjonsytelse, god termisk stabilitet, etc., som brukes til å lage kjøkkenutstyr, kjøkkenredskaper er mest egnet men. Ifølge rapporter ser silikonmaterialet litt tynt ut, faktisk er det ganske robust, -60 til 260 miljø som det lett kan takle. Fordi dette materialet ikke inneholder noen metallelementer, så kan det ikke bare i brannen på vannet oppvarmes, det kan også brukes i mikrobølgeovnen. Ikke si det ikke, det er en resirkulering av miljøvennlige materialer.

For andre ingredienser av servise, har det også et spesielt sted: myk. Så det er vanskelig å overbevise folk, det kan bli en rekke apparater. Lékué fra Spania utnytter sine funksjoner og lager en rekke kjøkkenartikler. I landet er Lékué fortsatt et merkelig merke, faktisk har deres produkter dukket opp i en rekke internasjonale designpriser podium. Gå til DIY West Point apparater butikken, det ble til en nydelig mold.

Nydelig tegneseriebilde, vakker farge, veldig vakker, høy temperatur, effektivt forhindrer varme, for å hindre at hendene dine, mikroinjeksjonsprosessen, ikke falmer, faller ikke av, kan være effektiv anti-slip, gave til de beste gavekunder.

Hva er silikagel? Snakker om silikon Mange mennesker kan føle seg rart, det virker så sjeldne i dagliglivets eksponering, og av og til hører de mer populære i dag, for eksempel silikondukker, det er ikke tilfelle, etter forståelse, finner du det hele livet i A hjørne, vil du bli sjokkert av sitt brede utvalg av applikasjoner i dag. Følgende liste over vanlige produkter i livet:

1, Silikon Kjøkkenutstyr bestikk

Som silikon høy og lav temperatur, kan brukes mellom -40-230 grader, materialet er relativt mykt, god stabilitet, motstand er ikke lett å deformere, non-stick pan, lett å rengjøre og så videre i dagliglivet mye brukt for tradisjonelle kjøkkenredskaper Said å være et nytt gjennombrudd, for eksempel bakepanne, kakebakke, elastisk bakepanne, bakepanne, trykkkomfyr, riskomfyr over ringen, lunsjboks inne i ringen og så videre.

2, mat mold

Mat kvalitet mold silikon er laget av høy kvalitet silikon, vitenskapelig formel, avansert teknologi, gjennom FDA mat kvalitet sertifisering, er en slags miljøvennlig silikon, giftfri luktfri, hovedsakelig for matkompleks, godteri mold, sjokolade mold, kake mugg, silikon isgitter, silikonpacifier og annen matvareindustri, er et pluss silikonprodukter.

3, leketøy produksjon

Silikonegummi laget av leker, værbestandig, lett å fargestoff og kan desinfiseres ved høye temperaturer, strekkfastheten er veldig god, ikke lett å deformere, giftfri ufarlig, sterk kjemisk treghet, ufarlig for barnas kropp, er det ideelle leketøyet produksjon råmateriale.

4, påføring av silikon beskyttende deksel

Fordi silikonbeskyttelsesdekselet er transparent, mykt og fleksibelt, lett å deformere, vil bli brukt som et skall vil gi folk en slags affinitet, vil ikke påvirke maskinens drift, den andre bruken av silikonhodetelefoner har også lyd effekter. Silikon beskyttelseskasse brukes vanligvis i Mp3 / Mp4-spiller, iPod, PDA, mobiltelefon, PSP, digitalkamera, GPS og andre populære personlige forbrukerelektronikkprodukter.

5, silikagel i apparatindustrien

Silikon i husholdningsindustrien har også blitt brukt, for eksempel glassdør av mikrobølgeovn, kaffekannvanntankforsegling, vannvarmer varmeveksler tetning, kjøling sterilisering lampe liming, vaskemaskin kontroll kretskort belegg, display tetningsbinding, damp jern stamp kammerbunnsforsegling, klimaanleggets styringskort og så må det brukes.


Et par:Silikon Kjøkkenutstyr Termisk Stabilitet, Kjemisk Stabilitet Neste:Silikon kake mold kan gjøre alle typer kaker