Silikon Kjøkkenutstyr Termisk Stabilitet, Kjemisk Stabilitet

- Sep 27, 2017-

Med utviklingen av vitenskap og teknologi fremgang, er mangfoldet av kjøkkenredskaper og -materialer sakte mer, noe som er mer velkommen av alle er silikonmaterialet i kjøkkenet, og til den viktigste silikonspatelen, men mange er fortsatt forvirret silikonespatel.

Silikonegummi er et svært aktivt adsorpsjonsmateriale, er et amorft materiale, kjemisk formel for mSiO2 · nH2O. Uoppløselig i vann og noe løsningsmiddel, ikke-toksiske og smakløse, stabile kjemiske egenskaper, i tillegg til alkali, flussyre reagerer ikke med noen substans. Forskjellige typer silikagel på grunn av dens forskjellige produksjonsmetoder for å danne en annen mikroporøs struktur. Den kjemiske sammensetningen og den fysiske strukturen av silikagel bestemmer at den har mange andre lignende materialer som er vanskelige å erstatte egenskapene til høy adsorpsjonsytelse, god termisk stabilitet, kjemisk stabilitet, høyere mekanisk styrke. Silikagel etter størrelsen på porestørrelsen er delt inn i: makroporøs silikagel, grov silikagel, silikon B-type, fin silikagel.

Silikon er så giftig? Silikonstabilitet er spesielt god, spesielt høy temperatur og lav temperatur, du kan bruke mikrobølgeovn oppvarming ved høy temperatur uten deformasjon eller utslipp av giftige stoffer kan også plasseres i kjølerommet!

Silikon fordi tekstur er nærmere den menneskelige huden, og giftfri luktfri, slik at barnets pacifier er laget av silikon og god silikon med automatisk desinfeksjon, flekkfri flekker, enkel å rengjøre, og nå er det mange motefamilier bruk av silikagel Kjøkkenutstyr, fordi det er helt mikrobølgeovn kan lage mat, mer trygghet, spare tid, enda viktigere, produserer ikke røyk.

Generelt er silikonekkeprodukter ikke giftige, vi kan være sikre på at bruken.

Som silikon høy og lav temperatur, kan brukes mellom -40-230 grader, materialet er relativt mykt, god stabilitet, motstand er ikke lett å deformere, non-stick pan, lett å rengjøre og så videre i dagliglivet mye brukt for tradisjonelle kjøkkenredskaper Said å være et nytt gjennombrudd, for eksempel bakepanne, kakebakke, elastisk bakepanne, bakepanne, trykkkomfyr, riskomfyr over ringen, lunsjboks inne i ringen og så videre.


Et par:Silikon kjøkkenutstyr med termisk isolasjon effekt Neste:Silikon Kjøkkenutstyr Ikke-giftige og smakløse, stabile kjemiske egenskaper