Silikon kjøkkenutstyr uten toksisitet og smak, sterk stabilitet

- Aug 16, 2017-

Silikon kjøkkenutstyr kjøkkenutstyr brukes i en svært aktiv adsorbent materiale, er amorfe stoffer, uten toksisitet og smak, sterk stabilitet, utsiden oppstår ikke noen reaksjon. I mange moderne hjem er brukt silikon kjøkkenutstyr kasseroller, spesielt i Europa og USA, silikon kjøkkenutstyr redskaper som sine viktigste kjøkkenutstyr. Neste silikon produsentene for alle å forklare i detalj silikon kjøkkenutstyr kasseroller slutt er ikke gift

Er en svært aktiv adsorpsjon materiale, silikon gummi fargen er hvit ugjennomsiktig, er en amorf stoff, uløselig i vann og noen løsemiddel, giftig og smakløst, stabil kjemiske egenskaper, i tillegg til sterk lut, flussyre ikke med noen stoffet reagerer. Høy adsorpsjon ytelse, god termisk stabilitet, kjemiske stabilitet. På grunn av dens god stabilitet og spesielt høy temperatur og lav temperatur, så du kan bruke mikrobølgeovn varme ved høy temperatur uten deformasjon eller utgivelsen av giftige stoffer kan også plasseres i kjølerom nedkjøling!

Silikon på grunn av sin tekstur nærmere til huden, og ikke-giftig og luktfri, så barna bruker silikon gjør smokk er også veldig sunn og god silikon med automatisk desinfeksjon, ikke-flekker, lett å rengjøre, og nå mange mote familier med en Silikon Kitchenwareware, fordi det kan være helt kokt med en mikrobølgeovn, mer sinnsro å spare tid, enda viktigere, er ikke produserer gasser.

Silikon kjøkkenutstyr funksjoner:

1, høy temperatur: temperaturområde på-40 til 230 grader Celsius, kan brukes i mikrobølgeovn og stekeovn.

2, lett å rengjøre: silikon produkter produsert etter silikon produktene kan brukes i vann skylling kan gjenopprettes, men også i oppvaskmaskinen rengjøring.

3, lang levetid: kjemiske egenskaper silikon råvarer er veldig stabil, systemet for å gjøre produktet, sammenlignet med andre materialer har et lengre liv.

4, myk og behagelig: Takk til mykheten av silikon materialer, silikon kjøkkenutstyr kjøkkenutstyr følelsen komfortabel, svært fleksibel, ingen deformasjon.

5, farge og mangfoldig: behovene til kunder, deployering av en annen vakker farge.

6, miljømessige giftfri: av råvarer til det ferdige produktet til det ferdige produktet forsendelser produserer ikke noen giftige og farlige stoffer.

Det er ingen gift for silikon kjøkkenutstyr i slutten, og nå har vi en veldig klar. Silikon kjøkkenutstyr materialer er knappe, nesten alle importerte silikon materiale, dyre råvarer, dagens lav etterspørsel i landet, så det er dyrere, ingen plasticizer, og råmaterialer, pigmenter, herding agenter er miljøvennlige mat-grade, nå smelter poeng av silikon kjøkkenutstyr er også høyere, vi kan være trygg på at bruk.


Et par:Silikon Mat fleksibilitet, utmerket isolasjon, komprimering Neste:Silikon Baby redskap enkel å bruke sikker