Silikonematte Kjemisk stabilitet og mekaniske egenskaper

- Jun 05, 2017-

Ved bruk av Silicone Mat bruker vi ulike miljømessige anledninger, så i noen tilfeller har vi en annen anvendelse av silikon og gummi, og bruken av effekten og egenskapene er også forskjellige. Og silikonprodukter er også en slags gummiprodukter i arten, forskjellen mellom silikon og gummi er toksisk og giftfri bruk, både brennende silikagelbrenning vil ikke brenne den brenner når røyken er hvit, gummi brenner når røyken er svart, Pungent er svart, det er en veldig sterk smak.

Nå produksjon av silikon produkter produsenter bruker råvarer er giftfri miljøvennlig syntetisk gummi og naturgummi. Syntetisk gummi-neopren, butadiengummi, styrenbutadiengummi og så videre. Den naturlige gummi strukturen er en polymer, gummi i den eksterne bøyningen forårsaket av deformasjon, kan raskt gjenopprette, har god kjemisk stabilitet og mekaniske egenskaper. Den har god mykhet, kan brukes under noen høye og lave temperaturforhold, og gummiprodukter til lavtemperaturbruk mindre enn bruken av silikonprodukter. På mange måter har vi nå valgt å bytte ut gummiprodukter med silikonprodukter.

Gummiproduktene er nå vanlig brukt i vår industrielle produksjon, auto deler landbruks- og industriproduksjon ovenfor, i produksjonsprosessen på grunn av at elastisk gummi ikke kan forbrukes, har produktet ustabil hardhet, etter en periode for å stabilisere bufferen , så I produksjon av mold med beregning og beregning bør være forsiktig, eller utsatt for ugunstige forhold, og gummi og silikagel kontrast, ytelsen av gummi er ofte ingen silikon produkter, silikagel brukt i familien, brukt i mat, er svært konsistente Mange av venners behov og gummi for mange venner, det er en lukt av giftige stoffer, som sjelden brukes i livet, så nå er den grunnleggende bruken av gummiprodukter for noen industriell produksjon på grunn av den relativt høye prisen på silikon gummi, men i samme bruk av ytelse, eller velg gummi materiale.

Hva er forskjellen mellom en silikonpute og en gummipute? Ved bruk av Silicone Mat bruker vi ulike miljømessige anledninger, så i noen tilfeller har vi en annen anvendelse av silikon og gummi, og bruken av effekten og egenskapene er også forskjellige. Og silikonprodukter er også en slags gummiprodukter i arten, forskjellen mellom silikon og gummi er toksisk og giftfri bruk, både brennende silikagelbrenning vil ikke brenne den brenner når røyken er hvit, gummi brenner når røyken er svart, Pungent er svart, det er en veldig sterk smak.

Nå er bruken av råvarer brukt Silikonprodukter er giftfri miljøvennlig syntetisk gummi og naturgummi. Syntetisk gummi-neopren, butadiengummi, styrenbutadiengummi og så videre. Den naturlige gummi strukturen er en polymer, gummi i den eksterne bøyningen forårsaket av deformasjon, kan raskt gjenopprette, har god kjemisk stabilitet og mekaniske egenskaper. Den har god mykhet, kan brukes under noen høye og lave temperaturforhold, og gummiprodukter til lavtemperaturbruk mindre enn bruken av silikonprodukter. På mange måter har vi nå valgt å bytte ut gummiprodukter med silikonprodukter.


Et par:Silikon Kjøkkenutstyr Høy temperatur, myk, antifouling Neste:Silikon kake mold både vakker og praktisk