Silikon Mat fleksibilitet, utmerket isolasjon, komprimering

- Sep 27, 2017-

Silikon Mat er en termisk medium brukes til å redusere varmen motstanden mellom overflaten av varmekilden og kontakt overflaten av varmeavlederen. I bransjen, kan også kalles termisk silica film, varmeledningsevne silikon Mat, myk heten pute og så videre.

Som elektroniske enheter fortsetter å integrere mer kraftige funksjoner i mindre komponenter, kan en økning i temperaturen føre til nedgang i drift, manglende enhet, plassbegrensninger, og mange andre ytelsesproblemer. Så temperaturkontroll har blitt en av de viktigste utfordringene i design, dvs i strukturen i stramt, drift plass blir mindre og mindre omstendigheter, hvordan du effektivt tar unna større kraft generert av større enhet makt.

Myk thermal ledende silikon film fra teknisk synspunkt om hvordan å gjøre ujevn overflate materiale samsvarer, bruk av høytytende varmeledningsevne materiale å fjerne luft gapet, og dermed øke total varmeoverføring kapasitet, enheten ved lavere temperaturer.

Silikon Mat funksjoner:

Silikon filmen har en viss fleksibilitet, utmerket isolasjon, komprimering, overflaten av den naturlige viskositeten, spesielt for bruk av varme overføring design av gapet, å fylle gapet, å fullføre varmen og varmespredning mellom deler av varmen overføre, men også fra til isolasjon, sjokk absorpsjon, tetting og så videre, å møte utstyr miniatyrisering og ultratynn design krav, er svært prosess og brukervennlighet og tykkelsen på en rekke programmer, er en utmerket termisk Legeringen er mye brukt i elektriske og elektroniske produkter. Noen termisk silica gel med glassfiber (eller karbonfiber) å øke sin mekanisk styrke.

Silikon Mat søknad:

I kraft industrien, som transformers, Power kondensatorer, motstander, induktorer og andre produkter, så lenge de er store, som transformers, ovner, varmeovner, ovner, varmeovner, ovner, varmeovner, Varmeelementer, frekvensen av komponentene, deretter termisk silikon filmen vil være varmen av disse komponentene spredt til skallet. i LED industri, termisk filmen har også en rekke termisk film, termisk silikon filmen er rollen av aluminiumsplate til varmen av LED-lys på bunnen av skallet; også kan brukes til PC ovenfor, PC hovedkort som South Bridge, North Bridge, hovedkort chips, grafikk chips og andre termisk filmen må varme overføring; andre næringer som automotive electronics, Optoelektronikk og så videre.


Et par:Er silikon servise trygt? Neste:Silikon kjøkkenutstyr uten toksisitet og smak, sterk stabilitet