Silikon Mat vanntett, isolerte, perfekt beskyttelse

- Jun 27, 2017-

Samfunnet er å se ansiktet av alder! Verdien av innbo avgjør suksessen hele oppussing. Tabellen oppussing av vekten er fortsatt ganske høyt. I tillegg til en familie daglige måltider ikke har måltider blir sett, silikon Mat eller motstå øynene fra slektninger og venner for å oppdage et landskap. Noen sier at det ikke er lett, når oppussing med en hel stil av harmoni og vakker tabellen ikke er på linje?

selvfølgelig! Men så vakre tabellen vedlikehold omsorg er ikke bra, ikke lenge vil bli god forurensning, enn si Yan verdi!

Etter middag bordet er alltid en rot: her et stykke flekker, hvor litt olje, spredt spredt mat overalt! Nøkkelen er uansett hva materialet på skrivebordet og mat, vann, olje dukkert på side, det er spesielt vanskelig å rengjøre. Det er en katastrofe å rengjøre olje på vinteren! Selv hardt arbeidende husmødre tørket og gni, rydde opp igjen og igjen, ikke lenge etter, tabellen eller olje, silikon Mat dvs påvirker utseendet, touch også pinne for å ta turen. Glass, marmor er fortsatt bra, hvis det er bambus skrivebordet, disse olje vil også være infiltrasjon, rydde opp, trolig bare spør snekker med et fly til å grave ut flere lag! Vedlikehold av tabellen er så lett å holde ren husmødre gal.

Beskytte tabellen husmor av kunsten!

Der det er undertrykkelse, hvor det er motstand! Smart husmødre kom opp med en flott måte å håndtere olje og beskytte tabellen. Det vil si legge til en duk på bordet, når måltidet dekket, utmattet måltid fjernet. Ikke lenger trenger å bekymre deg for irriterende flekker skade utseendet på bordet! Husmødre har imidlertid også funnet at duken også har mange svakheter. Som klede duken, vil det være lekkasje fenomen, duken selv er vanskelig å feilfri, vask solen tørke ned et år er også mye arbeid, for ikke å nevne duker er så store, rene er ikke lett; plast bakgrunn selv farget god rengjøring, ikke holdbar, silikon Mat lett å bryte. Ikke høy temperatur, varme retter blir varm. Materialet er ikke sunt, vil produsere skadelige stoffer. Ikke å nevne plastmateriale er ikke miljøvennlig. Hvordan å gjøre? Husmødre er hjelpeløs?

Hard husmødre, trenger ikke fortvile, brevet av silikon produksjonen av silikon matter, bruk av mat-grade silikon materiale, sunt og trygt. Direkte kontakt med mat, bestikk, brød og andre matvarer direkte på den rent underlag er ikke noe problem. Nøkkelen er silikon padle gass barriere, vann, varme, perfekt beskyttelse av skrivebordet og silikon pad ikke klissete olje, lett å rengjøre. Slipp litt vask i vannet kan rengjøres, mindre olje, så bare en rød skylling kan skylle ren. Silikon komfyren størrelsen kan tilpasses etter behov, silikon Mat etter måltider og servise kan rydde opp, et stykke rengjøring. Det er en oppvaskmaskin hjemme og også kan vaskes i oppvaskmaskin. Lett tørke, lett å akseptere, etter tørking kan foldes eller hjul til kjøkkenregjeringen lagringen. Silikon matter holdbare, og ikke avle bakterier, når anvendt som verktøyet å unngå klipping, mat med et tiår eller åtte er også fullt mulig.


Et par:Silikon Mat termisk stabilitet, kjemiske stabilitet Neste:Silikon kake mold sørge for at hver kake mold produsert er trygg og giftfri