Silikone Plansjakke

- Nov 24, 2018-

Silikonematte hører til kategorien silikonebord. Kvaliteten på silikagel som brukes er matkvalitet silikagel. Silikonplastemidlet er trygt, miljøvennlig og giftfritt. Med utviklingen av industrien har tradisjonelle redskaper, kjøkkenredskaper, møbler osv. Etter hvert lagt til mange nye varianter, og silikonprodukter er en av de nylig tilførte populære produktene. Med det økende antallet forskjellige silikonprodukter i de tidlige dager, har silikonebord og silikonekjøkken også begynt å vises. Tidligste var alle typer silikonebord og kjøkkenredskaper først populære i Europa og Amerika. For tiden er slike produkter fortsatt en av eksporten av silikonprodukter.

Silikonplater brukes hovedsakelig på kjøkkenet og kan selvfølgelig også brukes i spisebord. Hovedformålet er 2 poeng. For det første har den varmebestandige, silikonmadrassen et temperaturområde på -40 ° C - 240 ° C, og retter oppvaskene bare tilberedt på legemidlet for å unngå unødvendige problemer forårsaket av overoppheting av platen. For det andre, glidende silikonematte er generelt robuste, har en god glidende effekt, og kan også brukes til å skru av dekslene og så videre.


Silikonplaten er en slags silikonpute, og det finnes også forskjellige silikon gummi pads og gummi pads. Silikonputen er ekstremt allsidig, og har en silikone-coaster for vannkoppen. en silikonekonstruksjon for varmebehandling, en silikonflaskehylse, etc., som har utmerket håndfølelse; og en silikonfotpute, etc., tjener hovedsakelig som en tilleggsfunksjon, for eksempel kan en silikonfotpute utformes. For ulike former kan det øke høyden og massasjeeffekten. For eksempel kan noen elementer legges i silikonfotringen for å fremme blodsirkulasjon og søvn, og justere gangstilling.


Et par:2018 Ny l Design Silikon Jul silikon hanske Neste:Anvendelse av silikon gummi materialer i mat