Silikonfremmende gaver Termisk stabilitet, kald motstand

- Aug 07, 2017-

Silikonprodukter begynte å bli brukt i flere og flere områder, nettopp fordi silikonetoksiske, smakløse, høytemperaturegenskaper bestemmer bruken av feltet. Ulike produksjonsprosess for silikonprodukt er forskjellig.

Følgende er en beskrivelse av de seks hovedproduktene av silikonprodukter:

Molding, denne produksjonsprosessen er den vanligste. Hovedsakelig av formen med ferdigstillelse av formen av formen for å bestemme formen av silikonprodukter. Støpte silikagelprodukter er vanligvis gjennom høytemperaturformen i vulkaniseringsmiddelet etter tilsetning av faste silikagelråmaterialer gjennom vulkaniseringsmaskinen for å utøve trykk, silikonfremmende gaver høytemperatursvovel til fast forming, støping av silikagelhardhet er vanligvis 30 ° C- 70 ° C denne produksjonen Prosessen er enkel og egnet for alle silikonprodukter.

Denne prosessen er relativt høye kvalitetskrav, er en kombinasjon av flytende silikon og plast. Dens produkter viser god termisk stabilitet, kald motstand, gode elektriske isolasjonsegenskaper, forbrenning vil ikke produsere giftige stoffer. Derfor er det et uerstattelig materiale i produksjonsdesign av helseforsyninger, biler, babyprodukter, medisinske forsyninger, dykkedeler, kjøkkenredskaper og sel.

Ekstrudering molding, ekstrudering silikon produkter er vanligvis ekstrudert gjennom ekstrudering av silikon molding machine, den generelle formen av ekstrudert silikon er en lang, rørformet kan kuttes, ekstrudert kunst ut av produkt form er relativt enkelt, hovedsakelig form. Silikon tube i medisinsk, Silikon Promotion Gaver mekanisk utstyr som brukes i feltet mer bredt. Kan også brukes til emballasje fra rollen som caching.

Silikonegummi i tillegg av hvit karbon svart, silikonolje og annen æltning laget av knead gummi og deretter presset ut av arket. Filmen produsert ved kalandering, dens langsgående og tverrgående fysiske og mekaniske egenskaper er betydelig forskjellig, dette fenomenet er kalandreringseffekt. Spesielt er filmens langsgående strekkstyrke større enn den i tverrretningen. Den tverrgående forlengelsen av filmen er større enn den i lengderetningen, og den langsgående krymping av filmen er større enn den i tverrretningen. Kalandreringseffekten er resultatet av orienteringen av makromolekylen og nålen i forbindelsen, og flakeforbindelsen blir kalandrert i kalandreringsprosessen. Kalandreringseffekt av størrelsen og sammensetningen av forbindelsen, rulletemperatur, hastighet, hastighetsforhold og så videre. For større produkter, for eksempel silikonfilm, silikonbrett.

Vannings- eller infusjonsmodus for drift: vanning eller perfusjonsmugg, brukes til relativt glatte eller enkle produkter, ingen mold provinsen sparer tid, det vil si Silikon Promotion Gaver du vil kopiere produktet eller modellen, med plastplate eller glassplate Wai Up , vil vakuumet trekkes direkte inn i toppen av produktet, til silikonetørkestøping, fjern produktet, formen på støpningen (Merk: den generelle bruken av relativt lav hardhet av silikagelformen, slik at stripping lettere vil skade silikonformen i produktet.) Er en solid og flytende kombinasjon, bruk av produkter som mobiltelefonsett, bagasjesett og så videre.

Rapid vulkanisering; sterk vedheft; god mobilitet, lett å skumle. Utmerket varme stabilitet og kald motstand (ved bruk av temperatur -60 ~ 200 ° C) etter å ha dannet en god permeabilitet, varmebestandighet, og en viss strekkfasthet; glidende utmerket ytelse; ingen forurensning; lav hardhet; lim limes fast. Høy tåre styrke; høy gjennomsiktighet; gode strekkegenskaper. Slitasje, vaskbar, Silikon Promotion Gaver høy temperatur; tredimensjonalt høyt, glatt stoff, myk, god tekstur, god fleksibilitet, vaskbar og renseri. Anvendt på kluten over, rollen som anti-aldring. Slike silikon hansker, regn støvler og så videre.


Et par:Silikon kopp giftig og smakløst, sunne og miljøvennlige Neste:Silikon Kjøkkenutstyr Høy temperatur, myk, antifouling