Silikon rødvinsglass

- Jun 24, 2019-

Vanlige vinglass er visuelt tiltalende, og de gjør det mulig for forbrukerne å glede seg over alle aspekter av god vin, men bruk av glass kan være vanskelig i noen situasjoner. Vanlige briller er for skjøre, spesielt de som er laget av tynnere glass. De er ikke perfekte for utendørsarrangementer når du trenger å bekymre deg for å bryte det delikate glasset. Vanlige briller er upraktiske å pakke i ryggsekken for camping eller når du vil glede deg over andre utendørsaktiviteter.


Inntil nylig å drikke vin utendørs mens du pustet frisk luft var bare mulig ved bruk av engangs plastkopper. I tillegg til å være giftig, er plastkopper også klumpete og knuses. Bruk av engangskopper skaper også en økning i søpla som havner i deponiet i enorme mengder der de legger til de globale avfallskrisene. En aktiv utendørsperson ønsker å bruke gjenbrukbare produkter og nyte mat og drikke uten å skade miljøet.


Innovative selskaper har kommet frem til de nye gjenbrukbare drikkeskipene laget av et materiale som ikke går i stykker. Disse nye, holdbare glassene er laget av tykk mat silikon. De er designet for alle typer utendørs samlinger og uformell daglig bruk.


Noen mennesker drar lett full nytte av disse nye produktene, mens andre mener at vin smaker bedre i et glass, og at glasserstatninger tar deg bort fra alle de nyanserte smakene og en bedre smaksopplevelse av alt du drikker.


Et par:Måter å rengjøre silikon bakeware: Method One Neste:Måter å rengjøre silikon bakeware : Metode to