Silikonmuffe Ikke endre farge, ingen deformasjon, lett å rengjøre

- Jun 05, 2017-

Silikonhylse Med den raske utviklingen av moderne vitenskap og teknologi, spesielt mekanisk og elektronisk vitenskap, materialvitenskapelig felt med kontinuerlig gjennombrudd og fremgang, kunstig lemproduksjon, monteringsteknologi har også vært konstant innovasjon. Tradisjonelt har det vært fokus på utvikling av proteseproteser som kneledd, prostetisk fot, albue og protetisk hånd, og nå mer og mer oppmerksomhet til grensesnittet "mellom stubben og mottakshullet - forskning og utvikling av Innvendig linerprodukt. Bruken av silikonmaterialer i proteser for å akseptere hulrommet, for å løse deaktiverte i flere tiår med ubehag i kunstig proteser, hadde den moderne protesenhetsteknikken også en viktig innvirkning, spesielt for diabetiske amputere og eldre amputere for å gi en omfattende garanti Men Silikonhylsen bruk av silikon sett i prosessen, det har vært mange på grunn av årsakene til å bære eller akseptere hulrommet forårsaket av silikonemuffen er lett å skade, for bedre å forlenge levetiden til silikon sett , spesielt bruken av silikon sett av vanlige problemer og løsninger som følgende Spørsmål:

A: Miljøvernmaterialer: Silikonhylse med silikon råmaterialer av medisinsk karakter, gjennom ROHS, LFGB internasjonal testing. Ikke giftig og smakløs, ikke allergisk mot huden, brennende hvit røyk, uten lukt.

For det andre: god stabilitet: silikonmateriale med god kjemisk stabilitet, silikonemuffe kan brukes i 2 år uten farge, ingen deformasjon, lett å rengjøre.

Tre: renslighet: For å sikre at overflaten av Silicone Sleeve overflaten renslighet, maskin eller manuell ferdigfarge, øk den manuelle tørkstøpe denne prosessen, selv om økningen i prosessen øker kostnadene, men for å sikre at produktets overflate renhet.

Fire: Solid farge: Silikon Sleeve overflate farge sterk farge, vask test ikke faller av. Samtidig, for å overvinne problemet med dobbelt limdispensering, så ikke trekk ut, ha ikke råd til å vaske vekk.

Fem: mold linje pent: Vi har en moden teknologi ingeniører og den nyeste CNC gravering CNC gravering maskin, og en gruppe

Profesjonell nedrivningspersonell for å sikre at fjernkontrollens silikon beskyttelseshylse dør line pent, uten gjenværende kant, linjetykkelsen jevn.

Seks: Med fjernkontrollen silikon beskyttende ermet produkt pris konkurranse, er vi utstyrt med 20 avanserte automatiske dispenser, hver prosess for å oppnå kvalitet, Silicone Sleeve for å sikre kvaliteten på Silicone Sleeve under premissen, oppsummerte vi et sett av utvidelse av produksjon, redusere kostnadene for styringsmetoder til den laveste prisen, gjør kvaliteten på første linje merkevare for kunder å vinne bestillinger i inn-og utland.


Et par:Silikon kake mold sørge for at hver kake mold produsert er trygg og giftfri Neste:Egenskapene til Mold silikon