Silikon ermet beskyttet produktet har en dråpe beskyttelse funksjon

- Jun 16, 2017-

Silikon ermet er en kategori av silikon gaver i silikon produkter. Silikon sett er utbredt og er mye brukt i Mp3 / Mp4 spillere, iPad, PDA, mobiltelefoner, PSP, digitale kameraer, GPS og andre populære personlige forbrukerelektronikk. De viktigste rolle er å beskytte det elektronikk miste, scratch; beskyttende deksel materialet er myk, fleksibel, beskyttende utstyr, ifølge tykkelsen på silikon ermet med en viss buffer effekt, hvis tykkelsen er nok, kombinert med rimelig strukturelle utformingen slik at beskyttelse av produktet har en slipp funksjonen (både vanlig bruk, som tilfeldigvis slipping til bakken, som effektivt kan unngå kollisjonen mellom maskinen og bakken skaden) med tilsvarende silikon ermet vi kaller det Mp3 silikon ermet, Mp4 silikon sett med silikon sett, PDA silikon sett, mobiltelefon silikon sett, PSP silikon sett, digitalkameraer silikon sett, GPS silikon sett.

effekt

1, anti-vanskelig objekter i telefonskjermbildet eller flykroppen venstre riper.

2, kan skrives på en rekke farger, vakre, sjenerøs

3 for å forhindre spikeren lenge med nøkkelen kontakt riper, slitt, er det en beskyttende skjerm og rollen av knappen;

4, rollen av ikke-slip; og føler veldig god.

5, Apple mobiltelefon setter, men har også rollen som forbedret signal, fordi noen mobiltelefon skall og metall kontakt etter dannelsen av magnetfelt interferens med telefonen signal, til telefonen å bære isolert mobiltelefon sett, kan du forbedre signalet .

Materiale

Silikon jakke materiale er en svært aktiv adsorbent materiale, er en amorf materiale, den kjemiske formelen mSiO2 · nH2O. Uløselig i vann og noen løsemiddel, giftig og smakløst, stabil kjemiske egenskaper, i tillegg til alkaliske, flussyre reagerer ikke med noe stoff. Kjemisk sammensetning og strukturen i silica gel, den har mange annet lignende materiale som er vanskelig å erstatte egenskaper: adsorpsjon ytelse, god termisk stabilitet, kjemiske stabilitet, høy mekanisk styrke, etc.

Farge

Fargen på silikon ermet er laget ved å legge til en bestemt farge lime silikon materialet. I teorien, Pantone fargekart kan distribueres på fargen, den faktiske situasjonen, vil det være en viss grad av farge.

Velg silikon

Silikon ermet er den mest kjente av mobiltelefon tilfelle. Det er myk tekstur, føler litt glatt, det populære markedet har vært i mange år. Fra shoddy spre seg til utviklingen av vellaget personlighet merke, har det alltid vært leder markedsandel. På grunn av sin utmerkede pris angir silikon senere MP3, iPod varme, men også populære, av mange mennesker i alle aldre. Silikon ermet er delt inn i to typer, en er organisk silikon, den andre er uorganisk silica gel. Silikon er på markedet i utgangspunktet tidligere. Fordelene med organic silikon, som høy temperaturmotstand, god motstand (ikke redd for ultrafiolett eller ozon nedbryting), god isolasjon, materielle stabilitet (ikke med dyr kroppen endringer). Dessuten, folk velger silikon sett, men også på grunn av dens god følelse: en del av tastaturet sløv telefonen, sett silikon ermet vil bli bedre. Og kan noen humper på virkningen av telefonen, og dermed redusere skaden til telefonen. I tillegg silikon ermet vanntett ytelsen er bedre, det har blitt den største salgsargument. Selv om fordelene med silikon setter mye, og prisen er lav. Men det er fortsatt mangler, på grunn av dårlig ventilasjon, langvarig bruk vil føre til mobiltelefon kroppsvarme. Spesielt del i varmen er ganske høy smart telefon, er det ikke anbefalt for brukere. Videre silikon ermet selv har en svak klissete, bruk av en periode vil samle mye støv på telefonen, lang løpe, men ikke bidrar til vakre telefonen, og beskytte den opprinnelige intensjonen av telefonen går mot til. I tillegg til de ovennevnte forholdsreglene er kjøp av mobiltelefon silikon ermet også verdt å merke seg at en eller to. Silikon sett med blendende, stall, kjøpesentre i supermarkedet, mobiltelefon-markedet kan sees overalt. Men ikke for å kjøpe telefonmodellen på alle ting, prisen på billig silikon sett er ofte dårlig kvalitet, ikke er ikke, er plasseringen av asymmetri. God kvalitet er virkelig god, effektiv beskyttelse er konge. Tidligere vanlig silikon sett med prisen på de fleste, men mer enn ti dollar, ikke behov for billig og tapt på grunn til små.


Et par:Silikon Kjøkkenutstyr lett å rengjøre, ikke lett å rase mikroorganismer Neste:Silikon hansken har utmerket Peel styrke, bære motstand