Fordelen ved å bruke røde vinglass av silikon

- Jun 26, 2019-

La oss ta en titt på fordelene til det nyeste alternativet til tradisjonelle vinglass.

Fordeler med silikonbriller

Det er flere grunner til at du kan like silikonvinsglass:

Uknuselig

Disse drikkekarene er laget med slitesterkt silikon, og de er helt knustesikre. Du kan ta med deg drinken din uten frykt for å knuse glasset. Disse glassene går ikke i stykker hvis du tilfeldigvis dropper dem eller kaster dem i vasken. De kan klemmes eller knuses, og de vil tilbake til sin opprinnelige form.

Komfortabel

Brillene er behagelige å holde på og glir ikke ut av hånden. Selv om de er myke å ta på og formbare, er de fortsatt faste nok til å bære drikken rundt deg uten å være redd for å søle. Koppene holder drikken kald, men ikke få hånden og fingrene til å føle seg ubehagelig kalde, og hendene dine hever ikke temperaturen på drikken du drikker.

De vil ikke svette når de er fylt med islagte drikker slik normale glass eller plastkopper ville gjort. Det betyr færre vannflekker på møblene dine.

Trygt og miljøvennlig

Silikonbriller er laget med mat-grade, FDA-godkjent silikon. Silikon er trygt matkontaktmateriale når det brukes til bruk ved lav temperatur. Det er fortsatt ikke nok undersøkelser for å bevise at silikon er matkontakt sikkert materiale for langvarig bruk ved høye temperaturer. Du kan bruke dem til kalde drikker eller legge dem i fryseren uten frykt for å overføre kjemikalier. Bare sørg for å vaske dem ordentlig før du bruker den første gang.

Gjenbrukbare silikon drikkekar er et mer miljøansvarlig alternativ enn engangskoppene som skaper søppelproblemer. Ved å tilby avfallsfrie arrangementer bidrar disse koppene til å redusere mengden søppelfylling.

Praktisk til utendørsarrangementer

Det er aldri en god ide å servere drinker i vanlige glass når det er mulighet for personskader på grunn av knust glass. Å bruke silikonglass er en fin løsning for å glede deg over vin ved bassenget eller andre utearealer der glasset ikke er trygt.

De er nyttige når du jobber i hagen eller hviler i en hengekøye. Det er lett å ta dem med på sommerpiknik eller på campingtur.

Multipurpose

Selv om disse uknuselige glassene er beregnet på vin, kan de fylles med alle typer drikke. De holder lett vann, øl, brus, juice eller din favorittcocktail. Du kan bruke dem, som isprodusenter, kjøkkenboller eller til å sette barnas snacks i dem.

De fleksible silikonglassene er varme- og kaldtolerante og egner seg for et temperaturområde fra -40 ° C til 230 ° C.

Settene med "hans" / "hennes" -etikettene gir en lekende bryllups- eller jubileumsgave.

Lett vaskbar

Hvis du bruker dem til rødvin, flekker de ikke. Du kan enkelt vaske dem med varmt såpevann, eller de kan gå gjennom oppvaskmaskinen. De tåler mange runder i oppvaskmaskinen, og de vil aldri visne, varpe eller sponere.

Lett vekt og pakke

Siden silikonglassene kan flates ut, er de praktisk å plassere i kofferten uten å ta for mye plass. De kan bæres i en ryggsekk eller bag uten å måtte bekymre deg for riper eller bulker. Uansett hvilket trykk som utøves på overflaten av silikonvinsglasset, spretter de bare tilbake til den opprinnelige formen som er klar til å brukes når trykket er blitt frigjort.

Trygt for barn

Noen ganger er du nøl med å ta glasset, spesielt der det er barn eller kjæledyr som løper rundt. Hvis du er ute etter noe bekymringsfritt for barna å drikke fra, vil du være glad i silikondrikkekoppene.

Silikonglassene sikrer enkel håndtering av barn fordi glassene er myke og deres små hender har et bedre grep om dem.

Barn er glade for å drikke juice fra dem. Når briller kommer i forskjellige farger, kan barna vite hvilken kopp som tilhører ham / henne.

Disse glassene er også et tryggere alternativ for personer som har et alvorlig problem med å slippe ting over de vanlige glassbeger.


Et par:Slik bruker du silikonpanner til bakst Neste:Hvordan lage ballformer isbrett