Fordelene med å lage mat med silikonbakeware

- May 31, 2019-

1. Enkelt å slå ut

Silikonpanner gjør det veldig enkelt å skru ut eller avkalle bakt varer og kokte retter som kjøttbiff. Fordi de er så fleksible og helt non-stick, er det ikke mer frustrasjon med noe av din vakre skapning som sitter fast på innsiden av pannen - som bare er hjerteskjærende når du har gjort en stor innsats for å vise ut noe deilig og hjemme- gjort.

2. trygt å bruke

Silikonpanner avkjøler seg veldig raskt når du tar dem ut av ovnen, dette betyr at pannen din vil være kult å røre ved festen, slik at du kan unmold kaker og muffins - eller hva du trenger å gjøre, uten risiko for å brenne deg på en varm panne.

3. Lett å rengjøre

Silikon bakervarer er enkle å bruke, helt non-stick, så det er aldri noe "bakte på" for å prøve å rydde av!

Du kan bare stikke pannene eller muggene i oppvaskmaskinen (selv på den nederste hylleen) eller vaske dem for hånd i varmt såpevann - du kan til og med skru dem innvendig ut hvis du vil!

Det er aldri noen vanskelige hjørner eller sprekker for å rense hvilken form pan du velger - og det er mange, hjerter, stjerner og mer!

Silikon er flekkbestandig, slik at det ikke vil falme eller misfarges, og fordi det er ikke-absorberende og ripebestandig, trenger du ikke å bekymre deg for noen bakterier som lurker usynlig.

4. Lettere å få perfekte resultater

Silikon Bakeware baker alt jevnt. Når du bruker en metallpanne, kan du få sprø på kantene der kaken har vært i kontakt med sidene av tinnet. Dette skjer ikke med silikonpanner, alt brenner jevnt.

Dessuten, fordi pannen kjøler seg så fort, det du har bakt, går ikke på matlaging i tinnet, koketiden stopper når du tar pannen ut av ovnen.

5. Silikon absorberer ikke matlagingstøy

Fordi silikonebakgrunnen er helt uporøs, absorberer den ikke lukt fra det du har kokt. For eksempel kan du bake et krydret kjøttløk, vaske pannen i varmt såpevann og deretter bake en sjokoladekake hvis du ønsker det, og kaken din vil ikke ha et snev av krydret kjøttdeig om det!

6. Trygg å bruke på et bredt spekter av temperaturer

Alle silikon bakeutstyr merkene har litt forskjellige bruksanvisninger, men som en god tommelfingerregel kan du bruke pannene i fryseren helt ned til rundt minus 40oC grader. I ovnen kan du bruke dem helt opp til rundt 250oC (Celsius) - det er omtrent 480oF (Fahrenheit).

7. Lett å lagre

Denne typen bakeware er lett å lagre fordi pansene er lette og fleksible. Du trenger aldri å bekymre deg for at de bryter, blir riper, knust eller går rusten.


Et par:Slik bruker du en Muffin Pan Neste:Er silikon isbakke skade for folks helse