Ulempen med røde vinglass av silikon

- Jun 27, 2019-

Det er noen ulemper med silikonvinsglass


Disse glassene er ganske fleksible å ta på, og hvis du bruker et sterkt grep når du plukker eller holder dem, kan drinken din søle ut. Forsikre deg om at du ikke fyller for mye og ikke klem for hardt når du tar dem opp.


De har en svak plastlukt ut av esken. Lukten skal forsvinne etter å ha kjørt dem gjennom oppvaskmaskinen. En løsning av hvit eddik og vann som er igjen i glassene over natten fungerer også bra for å eliminere den første lukten.


Glassene har en tendens til å samle støv og dyrehår på overflaten. Forsikre deg om at du alltid oppbevarer disse ordentlig for å holde deg ren og klar til bruk.


Det sanne glasset er mer behagelig for øyet. Selv om silikonbriller er overlegne plast, er de ikke egnet for sosiale omgivelser som krever spesifikke serveringsprosedyrer.


Ekte glass gjør opplevelsen av vin mye mer behagelig for forbrukerne. Vinelskere foretrekker ekte glass fremfor sine alternativer og valgte til og med spesifikke glass for visse viner.


Åpningen er for liten, og de fleste må presse sidene av glasset for å kunne drikke ut av åpningen. En så liten åpning lar ikke forbrukerens nese lukte vinens aroma og virkelig glede seg over alle sider av vinen.


Konklusjon

Briller laget av silikon har mange fordeler fremfor tradisjonelle glassbeger. I tillegg er disse brillene så gøy og en slik samtale. På den annen side er det anledninger når du foretrekker å helle, servere og smake favorittvinen din fra elegante og estetisk tiltalende vinglass. Silikon og konvensjonelle vinglass er ikke gjensidig eksklusive produkter. Disse to glassartene kan faktisk utfylle hverandre. Ta derfor vare på det vakre glasset ditt og bruk det til spesielle anledninger eller når du vil få mest mulig ut av favorittvinen din. Når brudd er en bekymring og du er bekymret for at noen kan bli skadet, må du ha et sett med disse praktiske silikonbeger. Jubel!

 


Et par:Hvordan lage ballformer isbrett Neste:Hvorfor bruke iskubbe i silikon i stedet for plastbakker