Innføringen av silikonebord

- May 04, 2019-

Innføringen av silikonebord

Silikonekjøkken (engelsk navn: silikonebord) er en spesiell silikagel laget av matstandard i silikonprodukter. Det brukes på kjøkkenet til å bake, lage mat, røre, lage, justere og blande ingredienser. Det generelle navnet på de tilberedte verktøyene og redskapene er en ny type kjøkkenredskaper som forvandles av maskinvare, plast og annet materiale. Den er unik i sin miljøvern, kjemisk stabilitet, høy temperaturbestandighet, mykhet og antifouling, overlegen ytelse mot smuss, non-stick etc., skiller seg ut i kjøkkenet av mange materialer. I mange vestlige land har silikonprodukter trengt inn i hvert hjørne av folks liv. For eksempel er silikonebord, kjøkkenredskaper og daglige nødvendigheter populære blant folk i Europa og USA. Noen silikonholdige husholdningsprodukter er mangelvare. .

Det er mange varianter, og det finnes flere vanlige kategorier:

Silikonform

Silikonkakeform, silikonekake, silikoneomellett, silikonekonfeksjon: Silikonkakeform laget av myk, lett å løsne mugg, høy temperaturbestandighet, lav temperatur, ingen deformasjon, kan vilkårlig utformes i ulike former. Den brukes til å lage kaker ved høye temperaturer, silikon iskuber brukes til å lage isterninger, isdrikker og silikonekjøtt omelett kan brukes til å steke egg i forskjellige former. Silikon sjokolade molds kan brukes til å lage sjokolade av ulike former.

Verktøy

Silikonskraper, silikonebatteri, silikonskje, silikonoljepensel: Ved hjelp av stabilitet, holdbarhet og plastisitet av silikagel, lage matlagingsutstyr, skraper, spade kan brukes til å lage fruktsalat, kremkake, Silikoneggekjøleren rører jevnt eggvæske, og silikonoljebørsten bruker oljen til maten uten lint.

ware

Silikoneskål, silikonpotte, silikoneskive, silikoneskål, silikonfalseskål, silikon lunsjboks: ved bruk av silikonbløtegenskaper, ingen deformasjon, ikke ødelagt, laget av silikoneboller, gryter, kopper, etc., mat, drikke etc. også utmerket utvalg.


Et par:Slik rengjør du lukte silikon isbakken Neste:Løsningene for å forhindre iskube fra å stikke