Fordeler og ulemper ved baking med silikon

- May 27, 2019-

Fordeler og ulemper med baking med silikon

Pros

E asy rydde opp : Du kan snu silikonet innvendig ut og komme inn i de vanskelig tilgjengelige hjørnene. Du kan suge det uten å bekymre deg for at det kommer til å bli rustet eller skadet. Dette gjør rydde opp en bris!

Holdbar : I motsetning til metall, trenger du ikke å bekymre deg for silikonfremkallende rust gjennom årene. I motsetning til glass, trenger du ikke å bekymre deg for at dette materialet knuser hvis du slipper det. Ja, det er en investering, men det har vært verdt det for meg.

Space-saving : Som nevnt tidligere, kan silikon være en stor plassbesparende. Så, i stedet for å ha en knapt brukt metallmuffinspanne som smekker rundt i skapet ditt, kan du ha noen myke, vakre silikonmuffinkopp som tar opp omtrent samme plass som en kaffekopp!

Gjenbrukbart og miljøvennlig: Hvis du bruker en metallmuffinpanne, må du bruke disse papirmuffinkoppene - som uunngåelig vil bli kastet bort. Men med silikonversjonen eliminerer du behovet for disse papirkoppene, slik at du skaper mindre papiravfall ved å gjøre det.

Ulemper

Sikkerhetsforskning er spotty : Dette er akkurat det det høres ut som. Det er ikke mye forskning der ute om hvorvidt matlaging silikon er trygt. Det betyr at det ikke er mye "det er trygt" eller "det er ikke trygt" litteratur. Så må du bestemme deg selv! Jeg tror personlig det er greit og nyter å lage mat med det.

Det kan smelte : Silikon er ikke laget for å brukes på direkte varmekilder, for eksempel en grillplate, en komfyr, en åpen flamme eller en broiler. Å bruke det på en av disse kildene er virkelig sannsynlig å smelte det.

Det kan nedbrytes : Noen mennesker, som SF Gate, har hevdet at silikon kan bli punktert og degradere på andre måter. Jeg antar at dette har å gjøre med kvaliteten på silikon som du kjøper. Har du kjøpt ting som blir hvite når du klemmer det? Det kommer nok til å bite støvet før et produkt som ikke gjør det. I tillegg tror jeg egentlig ikke at "degradering" er en con fordi ingenting varer evig! Glass knuser og metall ruster. Ingen materiale er perfekt.


Et par:Silikon Cup Sleeve Neste:Rask utvikling og anvendelse av silikon kake mold