Løsningene for å forhindre iskube fra å stikke

- May 28, 2019-

Forhindre iskubber fra å stikke


1. Ikke fyll på skuffen. Ice Cube-skuffer har individuelle lommer for hver isbit, av en grunn, og sørg for at vannet holder seg innenfor grensene til hver lomme, slik at isbiter blir enklere å komme ut av brettet når de er frosset.

Hvis vannet i isterningsbrettene er tilkoblet, vil det fryse som en stor isboks, noe som vil bli vanskeligere å bryte opp og fjerne fra brettet.

2. Ikke stakk isbitbunker. Når du stabler iskubebrettene ovenpå hverandre, kan kald luft fra fryseren ikke komme inn mellom skuffene, noe som får isbiter i bunnbrettet til å fryse opp fra bunnen. Fordi vann ekspanderer når det fryser, vil bunnen da ekspandere inn i bunnen av brettet og dermed holde seg fast i brettet.

Hvis du trenger flere partier is for en fest eller spesiell oppskrift, fryser iskubebakene en om gangen, og stabler dem når de er frosset.

3. Rengjør skuffene før de fylles på igjen. Folk vil ofte fylle opp en halvfull iskubbrett for å sikre at de har nok is, men dette kan føre til at isen holder seg fast i brettet. I stedet tøm iskakebrettet helt og la det tørke ut før du legger til ferskvann for å få mer is.

Når det er frosset, kan is alltid overføres til en seglbar plastpose eller frysebeskyttet beholder hvis du trenger å frigjøre brettet for å få mer is.

4.Trykk en myk silikon skuff. Mens iskubebakker ble tradisjonelt laget av metall, er plast nå det materialet du har valgt. Noen nyere isbitbakker er imidlertid laget av en bøyelig silikon, og disse kan være gode for is fordi du faktisk kan peke eller klemme bunnen av hver isterlomme for å løsne den fra skuffen.

For å fjerne isbiter fra en silikonbrett, bøy begge sider av brettet for å løsne terningene. Hold brettet i begge hender, og plasser en indeks eller langfinger under en enkelt isbit på bunnen av brettet. Skyv mot kanten av kuben med den fingeren, og isterningen kommer til å stikke ut. Ta den med den andre hånden mens du trykker den fra bunnen.

Silikonbrett fungerer best når de er rene og ikke har overskyet rester inni, så vask dem med varmt såpevann og en børste mellom hver fylling.


Et par:Innføringen av silikonebord Neste:Et nytt salgsteam