Typer Askebegre

- Oct 21, 2019-

Typer askebegre


Det er mange forskjellige typer askebeger på markedet, inkludert det røykfrie askebeger, glass askebeger eller til og med et kunstnerisk steinasken. Når du velger askebeger, har det mye å gjøre med personlig preferanse og dine røykebehov.

 

SILIKON ASHTRAY

Silikon askebeger er praktisk talt en uforgjengelig askebeger og laget med hard silikon. Disse typer askebeger har vanligvis spor og hull på sideveggene som lar deg holde ting som din sigarett, dab-verktøy eller til og med en lighter. Noen silikon askebeger kan til og med holde på rullende papir eller løs tobakk og urter. Disse typer askebeger kommer i en rekke farger og design du kan velge mellom.

 

RØYKLøst ASHTRAY

Det røykfrie askebeger var designet for å eliminere røyk og luftbåren aske som ligger i nærheten av askebeger. Disse askebakkene bruker kullfilter for å fjerne røyken fra luften. De fleste av disse askebakkene er bygget for å være veldig stille. Det røykfrie askebeger er ideelt hvis du har ikke-røykere som bor sammen med deg eller besøker hjemmet ditt. De er også flotte for biler og reiser.

 

LOMMER ASHTRAY

Denne typen askebeger er super liten. Lomme askebeger var designet for å være bærbar slik at du kan ta den mens du er på farten. De er små nok til å passe i lommen og kommer i en rekke stiler og farger. Den eneste ulempen er at disse askebakkene ikke er ment å passe mye i dem, dette er fordi hovedformålet med en lomme-askebeger er å ha en rask og effektiv sigarett / askebeholder når du er ute og går.

 

CIGAR ASHTRAY

Askebegre til sigarer er større enn sigarettasbegner og har større spor for å holde sigarene. Disse askebeger kommer i mange forskjellige former, størrelser og design. De typiske sigar askebakkene er firkantede eller runde i formen. Disse askebakkene kan også brukes til sigaretter, men spaltene er mye større og har ikke sigaretter i tillegg.

 

BORTABELT ASHTRAY

Bærbare askebeger er små, og ofte kommer det lokk med lokk. Noen av disse askebakkene er laget av metall og settes på nøkkelringer for enkelhets skyld, mens andre er bare små nok til å havne rundt. De er designet med ideen om at du vil ta den med dit du går. Det bærbare askebeger er flott å bruke til å dra ut, på ferier eller til og med å ta med vesken for når en askebeger ikke er tilgjengelig. I tillegg kommer det bærbare askebeger i forskjellige farger, størrelser og design, noe som gjør shopping til en ganske morsom.

 

GLAS ASHTRAY

Askebakker av glass kommer i en rekke stiler og farger. Noen av disse typer askebeger er veldig dekorative og vakre, mens andre bare er laget av vanlig glass. Ofte minner askebakkene med vanlig glass deg om askebakkene som pleide å brukes på restauranter eller bowlingbaner. Askebakker i glass er fine fordi de er litt tyngre enn andre askebegre og er ypperlige til innendørs eller utendørs. Den eneste ulempen med et glass askebeger er at de kan brytes, så vær forsiktig så du ikke slipper dem.

 

ROCK / STONE ASHTRAYS

Disse askebakkene er laget av stein eller stein og er vanligvis tyngre enn glassmodeller. Imidlertid er de fremdeles brytbare. En typisk stein å lage disse askebakkene ut av er marmor. Mange mennesker liker stein- eller steinasker fordi de er vakre og veldig dekorative.


Et par:Hva er fordelene ved å bruke silikonovnshansker på kjøkkenet Neste:Tips for valg og bruk av silikonretter