Bruk og sikkerhet av Silikon Kjøkkenutstyr

- Oct 29, 2018-

Kjøkkenredskaper i silikonegummi er kjøkkenredskaper laget av støping eller gummi i silikonprodukter. I de senere år skiller silikonekjøkkenutstyr seg ut i kjøkkenredskapet av mange materialer på grunn av deres unike berørings- og fargediversitet.

Silikon kjøkkenutstyr er en generell betegnelse for verktøy og redskaper som brukes i kjøkkenbaking, matlaging, blanding, fremstilling, conditioning, compounding og modulering. Det er en slags ny type kjøkkenutstyr forvandlet av maskinvare, plast og annet materiale. Den har unike miljøvern, stabile kjemiske egenskaper, høy temperaturbestandighet, mykhet, antifouling, smussmotstand og ikke-klistrende. Ytelsen skiller seg ut blant de mange materialene i kjøkkenutstyret. I mange land i Vesten har silikonprodukter trengt inn i hvert hjørne av folks liv. For eksempel er silikonebord, kjøkkenredskaper og daglige nødvendigheter populære blandt folk i Europa og USA. Noen silikonholdige husholdningsprodukter er mangelvare. .

Det finnes to typer silikon kjøkkenutstyr som vi ofte finner i livet: den ene er ren silikon kjøkkenutstyr, og den andre er kjøkkenutstyr av silikonegummi. Den såkalte rene silikonekjøkkenet er at hele produktet er laget av silikagelmateriale. De gummierte silikongummi kjøkkenredskaper er hovedsakelig pakket maskinvare og plast silikon kjøkkenutstyr.

Funksjoner av silikon kjøkkenutstyr:

1. Mykt og behagelig: Silikonekjøkkenet er mykt og mykt, og har mykhet og ingen deformasjon på grunn av mykt silikonemateriale.

2, fargen er mangfoldig: Fordi fargen på silikonekjøkkenet er farget av silikagel-masterbatchen, og fargen på silicagelmesterbatchen er forskjellig, skaper den også et fargerikt kjøkken.

3, lang levetid: De kjemiske egenskapene til silikagelråmaterialer er svært stabile, produktene som er laget, har lengre levetid enn andre materialer.

4, lett å rengjøre: Silikonegummiprodukter produsert av silikongummi kan gjenopprettes etter vask med vann, eller rengjøres i oppvaskmaskinen.

5, høy temperatur motstand: aktuelt temperaturområde -40 til 230 grader Celsius, kan brukes i mikrobølgeovner og ovner.

Så hva med sikkerheten til silikonegummi kjøkkenredskaper? Faktisk kan silikonekjøkkenutstyr ses i de ovennevnte egenskapene, det er miljøvennlig og giftfritt. I den faktiske produksjonsprosessen bruker silikonekjøkkenet matvarekvalitet FDA, LFGB som standard spesiell silikagel som råmateriale, og er herdet med matkvalitets silikagel masterbatch og silikagel. Agenten er laget som et hjelpemiddel. Vanligvis involvert i menneskekroppen, for eksempel silikonebord, silikonepipene, silikon kjøkkenutstyr osv., Miljøvern og sikkerhetsaspekter krever streng kontroll, og må passere FDA og LFGB standarder.

Silicone kitchenware

Et par:Kort analyse av applikasjonsutviklingen av Kinas silikongummiindustri i fremtiden Neste:Silikon kake mold med lett å rengjøre, langt liv