Måter å rengjøre silikon bakeware: Method One

- Jun 04, 2019-

Måter å rengjøre silikon bakeware: Method One

Silikon bakeware er flott for å maksimere lagringsplass i skapet ditt, men ofte er det ganske vanskelig å rengjøre. Fett og andre matrester ser ut til å holde seg nådeløst. Imidlertid, med litt albue fett, natron og antifett oppvasksåpe, kan du imidlertid gjøre at silikon bakeware ser ut som nytt på kort tid.

Metode én: Bruk fettsåpe

Fyll vasken med oppvasksåpe og vann. Tapp kjøkkenvasken og fyll den med veldig varmt vann - så varmt du tåler. Hell i noen dråper antiskfett oppvasksåpe og bland den inn slik at vannet suger opp. Den såkalte fettsåpen er designet for å takle vanskelig å rengjøre flekker som de som kjent er anskaffet av silikon bakeware.

Forsikre deg om at du bruker veldig varmt vann. Lukewarm eller kaldt vann vil ikke være like effektive når du rengjør silikon bakeware.

Bløtgjør silikon bakeware i fett skjærende såpe . Plasser silikon bakeware i det varme såpevannet og la det trekke. La bakeware være i vasken i minst tretti minutter, selv om du kanskje trenger å la det ligge litt lenger (en time) for skikkelig tøffe flekker.

Selv om du foretrekker å bruke en mer naturlig oppvasksåpe, vil ingrediensene ikke være like effektive for de tøffe flekkene du finner på silikon bakeware.

 

Skrubb med en ikke-slitende svamp. Påfør litt mer av fettkuttende oppvasksåpe og skrubbe silikon bakeware med en ikke-skurende svamp. Kom virkelig inn der og skrubbe hardt for å fjerne flekkene.

Det kan hende du må bruke ganske mye tid og energi på å bli kvitt disse flekkene.

Gjenta prosessen. For å få flekkene ut, kan det hende du må gjenta prosessen flere ganger. Det vil ta skikkelig albuefett for å få noen av disse flekkene ut av silikon bakeware. Forsøk å bruke fettkuttsåpen igjen og skrubbe den om og om igjen.

Forsøk å bruke enda varmere vann andre gang. Hvis du bruker gummihansker, kan du bruke varmere vann mens du rengjør silikon bakeware.

Skyll og tørk silikon bakeware. Når du er ferdig med å skrubbe flekkene på silikon bakeware, bør du skylle av rester av såpe i vasken. Plasser deretter bakekaret opp ned på et håndkle eller tørkestativ for å la vannet renne av.

Forsikre deg om at du lar silikonet tørke helt før du begynner å bruke det igjen. Dette tar vanligvis minst en time eller to.Et par:En ny produkt-silikon sverdformet isbrettform Neste:Silikon rødvinsglass