Måter å rengjøre silikon bakeware : Metode tredje

- Jun 06, 2019-

Metode tredje: Å ta forebyggende tiltak

Skyll umiddelbart etter bruk . Noe av det verste du kan gjøre for silikon bakeware er å la restene sitte i lange perioder før du rengjør. Så snart du er ferdig med å bake, bør du skylle ut silikon bakeware med fettkuttende oppvasksåpe. Dette vil bidra til å opprettholde integriteten til silikon bakeware og gjøre fremtidig rengjøring mye enklere.

Fyll i det minste silikon bakeware med vann og oppvasksåpe umiddelbart etter bruk slik at du kan gå tilbake og rengjøre det senere.

Unngå å bruke slipende svamper. Å skrubbe silikon bakeware med slipende svamper vil ikke fungere mer effektivt ved rengjøring enn en vanlig svamp eller klut. Og det kan til og med skade silikon bakeware i prosessen.

Ved å bruke en slipende svamp kan du chippe av deler av silikonet og over tid minimere ikke-stokkelementene i pannen.

Forego kokesprayene. Silikon bakeware regnes som nonstick i seg selv, så du trenger ikke å bruke nonstick kokespray med denne typen bakeware. Det vil ikke hjelpe deg å få gjenstander ut av silikonpannen raskere enn du vil kunne gjøre med den.

I tillegg vil bruk av kokespray med silikon bakeware bidra til det klebrig, fete rotet du må rydde opp senere og forårsake mer skade på pannen over tid.


Et par:12 tips for mestring av baking med silikonformer Neste:Hva er silikonhansker