Hva er silikonformer

- Jun 13, 2019-

Silikonformer lages ved å helle silikon i en forberedt form, formkasse eller formform. Silikonen danner formen på beholderen eller gjenstanden som er plassert i beholderen. Silikonformer er veldig populære blant amatører og kunstnere som lager lys, smykker og figurer.


For å lage silikonformer, må du kjøpe silikon. Passende silikon finnes i kunst- og håndverksbutikker, jernvareforretninger og spesialforretninger på Internett. Hvis du får levert silikonet, må du først sjekke fraktprisen da det er et tungt materiale.


Det er to typer silikon som er egnet for å lage muggsopp: platinakatalysert og tinnkatalysert. Platinakatalysert silikon, også kjent som tilleggsherdesilikon, inneholder kjemikalier designet for å bremse herdeprosessen og gi tilstrekkelig tid til å manipulere silikonformen. Tinnkatalysert eller kondensherdende silikon er ikke veldig vanlig, da materialet ikke kan varmes opp for å holde det smidig, noe som gjør det vanskeligere å jobbe med.


Det er fire typer silikonformer: blokkering, blokkering av flere deler, hanske og støpt hanske. Alle disse typer muggsopp krever arbeidsrom i romtemperatur, vernehansker, plastark, blandebeholdere, rørepinner og en formkasse. De forskjellige typene muggsopp brukes til å lage forskjellige produkter, og passende mugg bør velges basert på ønsket resultat.


Et par:Måter å rengjøre silikon bakeware : Metode to Neste:Hvordan lage en spesiell formet kakepanne