Hvorfor er silikonovnshansker forskjellige fra andre typer hansker

- Jun 20, 2019-

Hvorfor er silikonovnshansker forskjellige fra andre typer hansker?


Det er ingen tvil om at silikonovnshansker er mye bedre enn de vanlige stoffovnsvettene. FDA anbefaler dem, og det gjør vi også. Flere faktorer får dem til å skille seg ut:

Silikonovnshansker er produsert av silikon av høy kvalitet, noe som gjør dem varmebestandige selv ved veldig høye temperaturer

I motsetning til konvensjonelle tøyvotter som har vært kjent for å bære masse sykdomsfremkallende mikroorganismer når de blir fuktige og uvaskede, lar ikke silikonovnshansker bakterier legge inn siden de er vanntette.


Silikonovnshansker gir bedre grep sammenlignet med tradisjonelle ovnsvotter.

Et raskt blikk på silikonovnsvotter kan få deg til å tro at de er best når du brukes i garasjen. Langt ifra. Silikonovnsvotter er faktisk kokkens beste venn på kjøkkenet. Dette er fordi disse hanskene er veldig motstandsdyktige mot varme. De tåler temperaturer så høye som 260 grader Celsius.

Det som er mer unikt med hanskene er at de også gjør det veldig enkelt å plassere gjenstander i kokende vann ved å plassere gjenstandene forsiktig uten å sprute vann. I tillegg til dette tåler disse hanskene damp, og gjør dem spesielt godt egnet til å tappe pasta og kokte poteter uten å bli utsatt for forbrenning overhodet.

Hvis du er glad i å tilberede kinesiske retter, så bør silikonovnshansker være ditt beste valg. Dette er fordi disse vottene vil gi deg den mye nødvendige beskyttelsen mot forbrenning fra sprut og varm olje. Og fordi disse hanskene er ikke-porøse, bør du ikke bry deg om hygienestandarder, da de er enkle å rengjøre. Det er også verdt å merke seg at det finnes forskjellige merker av silikonovnsvotter som kommer med avtagbare foringer for bedre komfort.


Et par:Hvordan lage og lagre isbiter Neste:12 tips for mestring av baking med silikonformer