Hvorfor bruke iskubbe i silikon i stedet for plastbakker

- Jun 28, 2019-

Silikon har blitt et av de nye kjøkkenmaterialene de siste årene. Endringen til silikon fra ikke-pinne-belegg, plast og andre materialer ble gjort av flere grunner.

I isbitskuffer brukes silikon fordi den er fleksibel som gummi, men holder lenger og står opp til ekstreme temperaturer mye bedre. Det er heller ikke utsatt for å farge og absorbere lukt, smak og farge på væsker som gummi eller plast. Så hvis du vil lage drinker med isbakker med kirsebær- eller druesaft, vil opprydningen være enkel hvis du brukte en iskubbe med silikon.

Et annet pluss for silikon er at uansett hva du kjøper kan du lage i lyse farger. Så hvis du har en viss dekor til for eksempel den våte baren din, er det mer sannsynlig at du finner en isbitbrettfarge som vil passe inn i det fargevalget.

En viktig årsak til endringen er helserelatert. Siden flere giftstoffer finnes i noen plast, har folk blitt veldig på vakt, og ønsker å vite hva farene er ved å bruke dette materialet. Silikon er uavhengig testet i flere land, og det har blitt ansett som inert, noe som betyr at det ikke lekker ut giftstoffer i mat slik noen andre ikke-pinne- og plastprodukter gjør. (Koblinger til knutepunkter om bakebruk for silikon er nederst i dette navet.)

Silikon isbrett er enkel å bruke, fordi de er fleksible, og isen kan fjernes ved å vri brettet mellom to hender, akkurat som du gjør med iskubbe i plast. Enten du liker små eller store isbiter, vil valgene dine være enkle, fordi flere størrelser er tilgjengelige. De koster vanligvis mellom $ 8,00 og $ 20,00, avhengig av hvor mange som blir tilbudt, hvilken størrelse de er og hvor de selges. Selv om du kan bruke isbiter i alle størrelser som treffer din fancy, har forskjellige størrelser kuber forskjellige bruksområder.

Små terninger tar mindre tid å fryse, brytes lettere ned i en blender når du lager smoothies og kjøler drikke raskere. Når kjøling av drinken raskere betyr at isterningen også tilfører vann til drinken raskere enn større terninger, fungerer denne størrelse kuben best for drinker som vil bli konsumert innen 30 minutter eller så.

Større kuber er bedre for vedvarende avkjøling. Jo større kuben er, jo lenger tid tar det å avkjøle en drink, fordi den smelter mye saktere enn de små terningene. Det betyr imidlertid også at den tilfører vann til drikken i en lavere takt og varer mye lenger. Den kombinasjonen gjør den perfekt til ising med god nippe til drinker, som en iste på ettermiddagen eller en fin skotsk om kvelden. (Større terninger ser også pent ut i et glass.)

Med de ekstra store terningene, må du være sikker på at du vet at kuben kan komme til bunnen av glasset. Du vil ikke at kuber kommer seg fast et stykke nede på glasset.


Et par:Ulempen med røde vinglass av silikon Neste:Hva er en flaskestopp