Multifunksjonell rengjøringsbørste for silikonflaske

Multifunksjonell rengjøringsbørste for silikonflaske

Type: silikonflaskebørste
Materiale: 100% silikon av matvarekvalitet
OEM : akseptabel
Funksjon: lett å rengjøre, holdbar
Logo: avtrykk logo, preget eller preget logo
Varenummer: TFR0100C
Velkommen til å kontakte oss

Produktdetaljer

Multifunksjonell rengjøringsbørste av silikonflaske

  • Høy kvalitet og slitesterk: laget av høykvalitets silikagel, flaskebørste er delikat og holdbar. Høy strekkfasthet for å unngå deformasjoner forårsaket av skrubbing; Den vil ikke gå i stykker og har lang levetid. Det kan gi deg en ren og hygienisk rengjøringsopplevelse.

  • 360 graders ikke-død rengjøring: det myke og kompakte børstehodet kan rengjøre hvert hjørne av flasken, som er praktisk å bruke og sterk å rengjøre; Vil ikke skrape skjør overflate, nektet å klø; Hold flasken ren og blank ved å gi slipp på uønskede oljer, lukter og flekker.

  • Multifunksjon: silikonflaskebørste kan brukes til å rengjøre glassflasker, babyflasker, sportsflasker, varmtvannsflasker, smale kopper eller enhver beholder. Med opphengsdesign, praktisk lagring.

  • Langt håndtak: 12,5 tommers lengde er egnet for ergonomisk design, lett å kontrollere og betjene, sklisikkert håndtak, behagelig å holde. Strømlinjeformet design bidrar til å redusere trykket på hendene og armene, noe som gjør det enklere å rengjøre. Langt håndtak er lett å rengjøre høysportflasker, kaffekanner, vinflasker, vaser og andre containere.

  • Sikkerhet og helse: fda-sertifisering, ikke-giftig, ingen bpa; Temperaturmotstand, -40 til 230 grader, kan brukes til desinfeksjon ved høy temperatur; Vanntett, hold tørr og sanitær. Ideell for rengjøring av babyprodukter og kjøkkenutstyr med høye hygienekrav. Gir deg trygg og behagelig rengjøringsopplevelse, er en god hjelper til rengjøring av hjemmet.

Produktbeskrivelse


modellnummer

TFR0100C

Produktnavn

Multifunksjonell rengjøringsbørste av silikonflaske

materiale

100% silikon av matvarekvalitet

størrelse

12.5inch

vekt

90.6g

Merkenavn

TF

MOQ

3000pcs

pakke

1 stk / poly bag + kartong eller på tilpasset pakke måte


Vårt selskap

Dongguan Tufeng Rubber Co, Ltd ble etablert i 2002.We er profesjonelle i produksjon av silikon og gummiprodukter, spesielt innen silikon kjøkkenutstyr, som kakeform, isbrett, sjokoladeform, ovnhanske, koppbånd, matte, bolle, etc.

Multifunksjonell rengjøringsbørste av silikonflaske


Vi har bestått revisjonen av Coca Cola og BV. Våre produkter er laget av høykvalitetsmaterialer med LFGB, DGCCRF, FDA, REACH, ROHS, CE og EC1935 / 2004 og så videre.

Vi er leverandør av de verdensberømte selskapene, som Newell Rubbermaid, Coca Cola, Lisi Group, Random House, Bubba, NPW, Sauvagine etc.

Alle varene kan returneres og fraktfrie, hvis kvaliteten ikke er tilfreds.

Vi har full tillit til å møte dine krav. Håper vi kan bygge et godt samarbeid.

Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.

Takk skal du ha

公司 + 生产 流程


Hot Tags: multifunksjonell rengjøringsbørste av silikonflaske, produsenter, leverandører, engros, tilpasset, lav pris, billig, rabatt, laget i Kina
Et par:Silikon rødvin glass vinstopper deler Neste:Multifunksjonelle silikon Sammenleggbare Trivet Pads

Forespørsel

You Might Also Like